Çok şükür iyiyim bende sağolasınAleykumselam iyiyim. Sen nasılsın
Çok şükür iyiyim bende sağolasınAleykumselam iyiyim. Sen nasılsın
Tamam sus
E bunlar birbirine sataşıyor. Where is the ban??Ne bu havalar hayırdır. Ben seninle muhatap bile olmuyorum orada burada adımı anıp benimle ilgili bir şey paylaşma.
Adımımı anmıyorsunNe bu havalar hayırdır. Ben seninle muhatap bile olmuyorum orada burada adımı anıp benimle ilgili bir şey paylaşma.
Budamı yasaklandıE bunlar birbirine sataşıyor. Where is the ban??
Yani konu altında sataşmak yasak değil mi artık?Budamı yasaklandı
Uyuyorlar hala ama galiba geldikleri vakit çok hızlı dönüş yapıcaz dediler ama@Zıpır Dedektif hızlı dönüş için teşekkür ederim![]()
Koca forumu yönetmek kolay değil kanka işleri zorUyuyorlar hala ama galiba geldikleri vakit çok hızlı dönüş yapıcaz dediler ama
Bize dediklerini diyorumKoca forumu yönetmek kolay değil kanka işleri zor![]()
Etiketleyip bu kadar meşgul etmeye de gerek yok
Yok @Atom Karınca @Zıpır DedektifEtiketleyip bu kadar meşgul etmeye de gerek yok
Raporlarsan bakarlar saten.
Sevim hanım partinize katılmış bulunmaktayım bana katılım ödülünü atarmısınız yoksa sizi kötülemek dıruöunda KalacağımNe bu havalar hayırdır. Ben seninle muhatap bile olmuyorum orada burada adımı anıp benimle ilgili bir şey paylaşma.
Sensiz bir kızılelma düşenemiyorumSevim hanım partinize katılmış bulunmaktayım bana katılım ödülünü atarmısınız yoksa sizi kötülemek dıruöunda Kalacağım
Topla herkesi açayım görsünler gerçek elmayıSensiz bir kızılelma düşenemiyorum
Açtırmazlar şuan olduğu için bence direkt partiyi kapatmalarıTopla herkesi açayım görsünler gerçek elmayı![]()