:)
EmoB 💚 Kaf Sin Kaf ❤️ Vatandaş Cumartesi - 02:06 #1,002 Ateşle Oynamaya Karar Verdiysen,Yandığında Dünyaya Haykırma
T Ü R K B E Y İ 57.DÖNEM HAVA KUVVETLERİ KOMUTANI Yasaklı Üye Vatandaş Cumartesi - 02:11 #1,003 Aktiflik bitmiş
T Ü R K B E Y İ 57.DÖNEM HAVA KUVVETLERİ KOMUTANI Yasaklı Üye Vatandaş Cumartesi - 16:52 #1,005 @Atom Karınca
T Ü R K B E Y İ 57.DÖNEM HAVA KUVVETLERİ KOMUTANI Yasaklı Üye Vatandaş Cumartesi - 16:53 #1,006 Günün sözü bu
E EmirhanB. 😎 Vatandaş Dün 14:45 da #1,008 aslan91' Alıntı: Adamak kolay, ödemek zordur. Genişletmek için tıkla ... Ödeyemezsek yapılandırırız
Kadir A. Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶 41. Dönem Oyun Başkanı Dün 14:46 da #1,009 EmirhanB.' Alıntı: Ödeyemezsek yapılandırırız Genişletmek için tıkla ... Yapılandırma faizleri yüksek
EmirhanB.' Alıntı: Ödeyemezsek yapılandırırız Genişletmek için tıkla ... Yapılandırma faizleri yüksek
E EmirhanB. 😎 Vatandaş Dün 14:49 da #1,010 Kadir A.' Alıntı: Yapılandırma faizleri yüksek Genişletmek için tıkla ... Evet benim borç onun yüzünden 1m a çıktı
Kadir A.' Alıntı: Yapılandırma faizleri yüksek Genişletmek için tıkla ... Evet benim borç onun yüzünden 1m a çıktı
Kadir A. Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶 41. Dönem Oyun Başkanı Dün 14:58 da #1,011 EmirhanB.' Alıntı: Evet benim borç onun yüzünden 1m a çıktı Genişletmek için tıkla ... Kdkdkdk