Açıklama yüzünden seni ciddiye alamıcam bi süre sjsjsjsjshsSize yazıklar olsun bnde chatte sizi bekliyorum shshshh
Açıklama yüzünden seni ciddiye alamıcam bi süre sjsjsjsjshsSize yazıklar olsun bnde chatte sizi bekliyorum shshshh
Selam yoksa sen sevimmmm hshshshVergi boş gönderin
Banlıyım ben kral vergi atın siz girince onaylarımSelam yoksa sen sevimmmm hshshsh
HahshshhshshsghsgsÖnceden rezerve ediyorum
Nöbet mi tutuyonuz komutanimBende aynı kanka yoğunluk var uğraşıyoruz
Yok denizdeyim sus kkdkdkdNöbet mi tutuyonuz komutanim![]()
Hayat sana güzel nobetci arkadaşlar kiskaniyo shshhsYok denizdeyim sus kkdkdkd
Bir arkadaş var , ismi lazım değil baş harfi Ekrem. Diyor ki; bende batıya tayin olucam denize yüzmeye gidicem. Ya burada ki burukluk, hüzün, yokluk beni bitirdi. Kalbimi parampinçik etti. Dayanamadım vurdum soda nın dibineHayat sana güzel nobetci arkadaşlar kiskaniyo shshhs
Ekonomi başkanı sadece bozok ittifakına onay verecekmiş. Diğerlerine 6 saat sonra.Ekonomi bakanı şu işini düzgün yap onayla artık
Normal zaten huyunuzdurEkonomi başkanı sadece bozok ittifakına onay verecekmiş. Diğerlerine 6 saat sonra.
Evet öyle yapacak bişe yok. Çok çalışın siz kazanın ozaman.hadi bbNormal zaten huyunuzdur
Sadece altın ok içi mi. Çünkü sizin ittifakdanda onay bekleyen var EKONOMİ BAKANI İSTİFA!!!Evet öyle yapacak bişe yok. Çok çalışın siz kazanın ozaman.hadi bb
Evet ittifakada ambargo koyduk. @Kaan Yüksel e ve @M-D ye boykot ediyorumSadece altın ok içi mi. Çünkü sizin ittifakdanda onay bekleyen var EKONOMİ BAKANI İSTİFA!!!
Evet. İşini yapmamak için var resmen.Hayatımda gördüğüm en işini yapmayan ekonomi bakanı
Ooo kimleri görüyorum merhaba abiMerhaba