Rekabete Davet (2 Kişi İçeride)

fettahozdemirr

“Nefes Aldıkça Sözümüz Var!”
Vatandaş
istediğimizi kurarız istediğimizi aday yaparız istediğimize darbe yaparız seni alakadar etmez bilader sen kendine parti bak :D
Lskcpelellwpwpwpq Partimi kimle aramı bozmaya çalıştıysan çıktım aradan daha napabilirim senin için Efecim ama bunu art niyetle söylemedim o senaryo çok hoştu

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Lskcpelellwpwpwpq Partimi kimle aramı bozmaya çalıştıysan çıktım aradan daha napabilirim senin için Efecim ama bunu art niyetle söylemedim o senaryo çok hoştu
aaaa demesene öyleeee nerelerdesin uzun zaman oldu varmı bir gelişme parti adına bir hedef onlardan bahset siyaset oyununda daha çok senaryo yaparız merak etme :D

fettahozdemirr

“Nefes Aldıkça Sözümüz Var!”
Vatandaş
aaaa demesene öyleeee nerelerdesin uzun zaman oldu varmı bir gelişme parti adına bir hedef onlardan bahset siyaset oyununda daha çok senaryo yaparız merak etme :D
Hedef bilmem olabilir naptılar ne ettiler haberim yok ablam fettah gitsin ittifak kuralım demiş bende gittim baktım bi geleyim göremedim ona bakıyordum şimdi

M-D

Adanmış Hayatların Umudu Şanlı Yeniden Doğuş
18. Dönem Oyun Başkanı
Hedef bilmem olabilir naptılar ne ettiler haberim yok ablam fettah gitsin ittifak kuralım demiş bende gittim baktım bi geleyim göremedim ona bakıyordum şimdi
5 ay oyundan ayrıl gel millet unutur
Gelip çökersin bir partiye yine öyle yine böyle bir şekilde ikna etmeye calışırsın inanan olur illa ki üzme kendini