Ben Osimhenin gelmesini bir fenerbahçe taraftarı olarak isterim kaliteyi arttırır. Çünkü lig iyice kalitesizleşir ve transfer piyasası kızışır.Osimhennnn
Ben Osimhenin gelmesini bir fenerbahçe taraftarı olarak isterim kaliteyi arttırır. Çünkü lig iyice kalitesizleşir ve transfer piyasası kızışır.Osimhennnn
Sizde birilerini alın artık para var okadarBen Osimhenin gelmesini bir fenerbahçe taraftarı olarak isterim kaliteyi arttırır. Çünkü lig iyice kalitesizleşir ve transfer piyasası kızışır.
Gelsin kral görüşürüz ederiz.Sakaryaspor süper lige geldiğinde hepinizle görüşürüz
O sene bu seneÖlmeden önce görürmüyüz
İnşallah reisSakaryaspor süper lige geldiğinde hepinizle görüşürüz
Bende isterim ama gs nin şike yapıp hakemlere para yedirmeyeceğini bilsemBen Osimhenin gelmesini bir fenerbahçe taraftarı olarak isterim kaliteyi arttırır. Çünkü lig iyice kalitesizleşir ve transfer piyasası kızışır.
Bak forumdayiz emirBende isterim ama gs nin şike yapıp hakemlere para yedirmeyeceğini bilsem
Bizde Hareketlilik seneye olacak gibi biri gidecek inşallahta bakalım. Skriniar asensio falan konuşuluyor bide duran mevzusu var. Ancak sol bekteki başta basketbolcu sandığım adam iyiydi mücadele azmi falan varSizde birilerini alın artık para var okadar
Fenerli bir yanımız var mı acabaO sene bu sene![]()
Noldu sıraçım cümlede sıkıntı mı var düzeltelim forumsuz zaman geçmiyorBak forumdayiz emir
Ban mi yiyelimNoldu sıraçım cümlede sıkıntı mı var düzeltelim forumsuz zaman geçmiyor
Basketbol da bitek başarıniz varBizde Hareketlilik seneye olacak gibi biri gidecek inşallahta bakalım. Skriniar asensio falan konuşuluyor bide duran mevzusu var. Ancak sol bekteki başta basketbolcu sandığım adam iyiydi mücadele azmi falan var
Ben şuan banlık birşey görmüyorum varsa söyleBan mi yiyelim
İsmet hocayı alacaktınız olurdunuz.O sene bu sene![]()
Kocaelisporumla bir MARMARA DERBİSİ göreceğizSakaryaspor süper lige geldiğinde hepinizle görüşürüz
Şike filan kendi yaptığınız seyBen şuan banlık birşey görmüyorum varsa söyle
Kral üç büyüklerle alakamız yokturFenerli bir yanımız var mı acaba![]()
Biz Spor kulübüyüz ancak sadece baskette değil futbol dışında aktif olunan her yerde başarımız vardır Allaha şükür. Galatasaray da spor kulübü diye hatırlıyorum.Basketbol da bitek başarıniz var
Futbol daha önemliBiz Spor kulübüyüz ancak sadece baskette değil futbol dışında aktif olunan her yerde başarımız vardır Allaha şükür. Galatasaray da spor kulübü diye hatırlıyorum.
Bu sene Göztepemiz halledicek sizin işinizi 1 sene ayrı kalcaz sonra devam devam devamKocaelisporumla bir MARMARA DERBİSİ göreceğiz