Yönetime Meclis işleyişlerinin işlenmesi için Yasa Tasarısı süreçlerinin hızlanması (1 Kişi İçeride)

bualpra

58. Dönem meclis başkanı
Vatandaş
Sayın Oyun Yönetimi,
58.Dönem Meclis bileşenleri göreve başlayalı 2 gün olmuştur. Malumunuz şuanda milletvekili onayına sunulacak 13 civarında yaklaşık tasarı sırada beklemektedir. Bu yığılmanın önlenmesi için en kısa sürede tasarı oylamalarının başlamasını 58. Dönem Meclis Başkanı olarak oyun yönetiminden talep ediyorum.

Kolaylıklar dilerim.

58.Dönem Meclis Başkanı
bualpra

@Atom Karınca @BaşkanOnline

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Sayın Oyun Yönetimi,
58.Dönem Meclis bileşenleri göreve başlayalı 2 gün olmuştur. Malumunuz şuanda milletvekili onayına sunulacak 13 civarında yaklaşık tasarı sırada beklemektedir. Bu yığılmanın önlenmesi için en kısa sürede tasarı oylamalarının başlamasını 58. Dönem Meclis Başkanı olarak oyun yönetiminden talep ediyorum.

Kolaylıklar dilerim.

58.Dönem Meclis Başkanı
bualpra

Meclis Başkanımıza katılıyorum. Çok fazla Yasa Tasarısı oylaması var ve bunların oylanması gerekiyor. Yönetimin bu durumu değerlendirip hızlı şekilde oylamayı başlatmasıdır.

Sırachan

ALTIN OK
Vatandaş
Sayın Oyun Yönetimi,

Kolaylıklar dilerim.

58.Dönem Meclis Başkanı
bualpra

Meclis başkanı bu konuda haklı gerçekten meclisin çalışması gerekiyor

Kaan Yüksel

Yeniden Doğuş🌄
39. Dönem Oyun Başkanı
Manisa milletvekili olarak tasarıları oylamak için tetikte bekliyorum 🧐
Değerli Meclis Başkanımız çok doğru bir noktaya değinmiş 👏🏻
Oyun Yönetiminden talep edilen bu konu hakkında hızlandırma talebini onaylıyorum ✅