@T Ü R K B E Y İ ne yazıyor ordaالله عظيم ekle
@T Ü R K B E Y İ ne yazıyor ordaالله عظيم ekle
Nefret ederimHiç sevmediğinizi biliyorum o yüzden![]()
Abla benim param bittiSen at 2 yıl sonra 2 katı
Girmediğin parti kaldıysa onlara da katılAbla benim param bitti
Hedef 3 milyarGirmediğin parti kaldıysa onlara da katıl
3 milyar mı 5 milyar varkenHedef 3 milyar
Vergi mi o da ne
Sayın Oyun baskanım meryem başkan vergi politikaları genel müsteşarıdır zaten. Rekabete kalkışmayın lütfenHiç sevmediğinizi biliyorum o yüzden![]()
Varmi versene koruman olurum3 milyar mı 5 milyar varken
Yok kalsın sana para teklif etseler hemen karșıya geçersinVarmi versene koruman olurum
Onu sana sormak Lazım@T Ü R K B E Y İ ne yazıyor orda
Yok ben ulukurtta kalirim burasi iyi nizamül mülk partisinden teklif gelirse değerlendirmeye alirimYok kalsın sana para teklif etseler hemen karșıya geçersin
Ben @Kaan_Çelik i bekliyorum vs atıcazSayın Oyun baskanım meryem başkan vergi politikaları genel müsteşarıdır zaten. Rekabete kalkışmayın lütfen![]()
Hani şu işler boş mu deyip 1 tur atıp 8 saat sora gelen genel başkanımız demi. Hadi hayırlısıBen @Kaan_Çelik i bekliyorum vs atıcaz
Kendisi attığında da hemen onay vermezsen bașkasına atan genel bașkanımızHani şu işler boş mu deyip 1 tur atıp 8 saat sora gelen genel başkanımız demi. Hadi hayırlısı![]()
@Kaan_Çelik bu sen olmzsın. Bizim genel baskan degildir o.Hani şu işler boş mu deyip 1 tur atıp 8 saat sora gelen genel başkanımız demi. Hadi hayırlısı![]()
Boykot edesim geldiHani şu işler boş mu deyip 1 tur atıp 8 saat sora gelen genel başkanımız demi. Hadi hayırlısı![]()