Gelipte Altınoka satasirsa beni ilgilendirirPartiye sahip çıkıp çıkmamam sizi ilgilendirmez parti benim partim
Gelipte Altınoka satasirsa beni ilgilendirirPartiye sahip çıkıp çıkmamam sizi ilgilendirmez parti benim partim
Yediremiyorsunuz altın oku ayrıca Multi dediğin adam 2 aydır oyunda multiyse partinde ne işi var kardeşim at partinden gitsinYav sen kimsinde yediremiyoruz seni banane havlayan havlasın raporla geç multi olduğu ortada
Iyi iyi aynen devam devam Benden uzak olun da yeter17 ay ismail 3-4 ay değil
Yedirememekten değil artık sıkıcısınız çünkü onun için kazanmaya devam edin Böyle devamHer kazandığımız da kaçtıkları için 3-4 ay gibi geliyor onlara![]()
![]()
Kardeşim okuduğunu anlama problemin var galiba dedim ya atamıyorum diyeYediremiyorsunuz altın oku ayrıca Multi dediğin adam 2 aydır oyunda multiyse partinde ne işi var kardeşim at partinden gitsin
kim sana yakın olmak istiyor bilader sen kimsin ?Iyi iyi aynen devam devam Benden uzak olun da yeter
Her kazanan sıkıcı geliyorsa, size biraz daha sıkıcı olmaya söz veriyoruz. Başarı bağımlılık yapabilir, dikkat edin.Yedirememekten değil artık sıkıcısınız çünkü onun için kazanmaya devam edin Böyle devam
Böyle devam et çocukça laflar söylemeye çok olgun bir davranışkim sana yakın olmak istiyor bilader sen kimsin ?![]()
Kim kavga ediyor söyleyin banaKavga yok kavga yok![]()
İşte bu yüzden sıkıcı Vallahi istediğimi söyle Çok da umrumda bana laf yetiştireceğine git hadi Siz olgunca konuşmayı bilmiyorsunuz her seferinde laf söyleme çabalarıHer kazanan sıkıcı geliyorsa, size biraz daha sıkıcı olmaya söz veriyoruz. Başarı bağımlılık yapabilir, dikkat edin.
@Semih. prp üyesidir uzak durun bizim çetedenKim kavga ediyor söyleyin bana![]()
Kazanmak bağımlılık yapıyor sıkıcı olmaya dewamBaşarı bağımlılık yapmıyor fakat siz artık o kadar sıkıcısınız ki böyle devam
Bence de böyle devam senin için çok doğru bir davranış aynen devamKazanmak bağımlılık yapıyor sıkıci olmaya dewam
ismail seçim vaatlerini duyalım yaptıklarını duyalım yapacaklarını duyalım boş boş konuşmayalım burada evet varmı bir tasarın sanırım yok şimdi gidebilirsin abimBöyle devam et çocukça laflar söylemeye çok olgun bir davranış
Biz laf yetiştirmiyoruz sadece seviyeye uygun yanıt veriyoruz ama haklısın olgunluk senin anladığın bir dil değilİşte bu yüzden sıkıcı Vallahi istediğimi söyle Çok da umrumda bana laf yetiştireceğine git hadi Siz olgunca konuşmayı bilmiyorsunuz her seferinde laf söyleme çabaları
Bak hala laf söyleme çabaları böyle devam seçim vaatlere yapsam ne olacak sürekli Siz kazanıyorsunuz zaten oyundaki rekabetin içine ettiniz Ne söylememi bekliyorsun gidiyordum zaten senin gibi Sürekli insanlarla kavga eden yaşı büyük Fakat kendini çocuk zanneden biriyle uğraşamayacağım böyle devam etismail seçim vaatlerini duyalım yaptıklarını duyalım yapacaklarını duyalım boş boş konuşmayalım burada evet varmı bir tasarın sanırım yok şimdi gidebilirsin abim