Sevgili Milli Savunma Bakanım; Altın Ok Partisine Askeri Müdahale Gerekiyor! (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
@

Bak hala laf söyleme çabaları böyle devam seçim vaatlere yapsam ne olacak sürekli Siz kazanıyorsunuz zaten oyundaki rekabetin içine ettiniz Ne söylememi bekliyorsun gidiyordum zaten senin gibi Sürekli insanlarla kavga eden yaşı büyük Fakat kendini çocuk zanneden biriyle uğraşamayacağım böyle devam et
yav ne anlatıyon iso sen kimsin tanımam etmem uzaktan izliyorsun belli aylardır . izlemeyede devam edeceksin hep biz kazanıyorsak bu sizin beceriksizliğiniz. kazanamıyorsunuz diye böyle ağlayacakmısınız siz sürekli ben anlamadım bakkaldan gulle alıp geleyim mi dakkama oynayalım ?

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik parti sekreteri
Yasaklı Üye
Vatandaş
yav ne anlatıyon iso sen kimsin tanımam etmem uzaktan izliyorsun belli aylardır . izlemeyede devam edeceksin hep biz kazanıyorsak bu sizin beceriksizliğiniz. kazanamıyorsunuz diye böyle ağlayacakmısınız siz sürekli ben anlamadım bakkaldan gulle alıp geleyim mi dakkama oynayalım ?
Öyle yapıyorum zaten bizim beceriksizliğimiz değil fakat sizin yüzünüzden insanlar artık oyunu bırakıyor sürekli kazanıyorsunuz diyeceklerim bu kadar Çünkü sen yine yaşın gibi konuşmamaya başladın

İsmail bozkaya

Yasaklı Üye
Vatandaş
Haha, işte şimdi oldu. 😄
Güle güle diyelim o zaman, ama eminim birazdan “son bir şey daha”la geri dönersin. Neyse, biz buradayız. Laf bitti, yol açık. 👋

Yine bekleriz, boş yapmaya devam! 😉
Işte böyle yazıyorsun ya insan gidemiyor Madem öyle gitmeyeyim bari Çünkü o kadar itici konuşuyorsun ki insanın gidesi gelmiyor

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
gücünün yetmeyeceğini düşünüyorsan bu senin problemin hiç kimse seninle ittifak olmak istemiyorsa buda senin problemin hiçbirşey kazanamıyor ve zevk alamıyorsan buda senin problemin biz kaybederkende burdaydık aç geçmişe bak diyecemde bizden uzun geçmişin olduğunu düşünmüyorum :)

İsmail bozkaya

Yasaklı Üye
Vatandaş
gücünün yetmeyeceğini düşünüyorsan bu senin problemin hiç kimse seninle ittifak olmak istemiyorsa buda senin problemin hiçbirşey kazanamıyor ve zevk alamıyorsan buda senin problemin biz kaybederkende burdaydık aç geçmişe bak diyecemde bizden uzun geçmişin olduğunu düşünmüyorum :)
Bence de düşünmemen daha iyi bak dalgana Demin de dedim kendin yazdın Benden Uzak oldun ne yaparsanız yapın Ayrıca çok merak ediyorsan ismim Çerkez Hasan çok kısa cevap vereyim ben bu arada 2023'ün başında başladım fakat hesap gitti hesabıma 2024'ün başına yeniden açtım ve bir buçuk senedir buradayım ve senin olduğun partide 8 ay bulundum bu kadar Şimdi eski mevzuları açmayacağım kötü bir şey de demedim Beni etiketleme tamam

İsmail bozkaya

Yasaklı Üye
Vatandaş
Ben kötü bir şey demememe rağmen Siz her zaman itici konuşmaya devam ediyorsunuz Böyle devam

Ömer.123

58. DÖNEM OYUN BAŞKANI
Vatandaş
Işte böyle yazıyorsun ya insan gidemiyor Madem öyle gitmeyeyim bari Çünkü o kadar itici konuşuyorsun ki insanın gidesi gelmiyor
Ah işte en güzel itiraf geldi 😄
Gitmek isteyip de kalmak… demek ki boş yapışın da bir çekiciliği var. Kabul edelim, bazen iticilik bile bir mıknatıs olur. 😌

Sen gitme zaten, burası senle daha eğlenceli. tam bizlik ortam.

Buyur, söz sende.
Yine “gideceğim” diyerek kalabilirsin. Alıştık artık 🤭

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Bence de düşünmemen daha iyi bak dalgana Demin de dedim kendin yazdın Benden Uzak oldun ne yaparsanız yapın Ayrıca çok merak ediyorsan ismim Çerkez Hasan çok kısa cevap vereyim ben bu arada 2023'ün başında başladım fakat hesap gitti hesabıma 2024'ün başına yeniden açtım ve bir buçuk senedir buradayım ve senin olduğun partide 8 ay bulundum bu kadar Şimdi eski mevzuları açmayacağım kötü bir şey de demedim Beni etiketleme tamam
asdsatgdsgjkqwejkwqkjewqkjelk ohoooo sen daha eskilere gidemiyorsun yolun yarısı kadar geçmişin tamam seninle konuşulmaz :D

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bazı insanlar çok sıktı ya hep aynı hep aynı. Ne olsun istiyorsunuz yahu. Bir Partiyi kıyalım diğer partiye ayrıcalık mı olsun isteniliyor?

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bazı kişilere neden bu kadar söz anlatırsınız boşver gitsin. Tam Çapulcu taktikleri yapıyorlar ondan sonra ben hiçbir şey yapmadım diyorlar boşver gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...