Sevgili Milli Savunma Bakanım; Altın Ok Partisine Askeri Müdahale Gerekiyor! (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sinan SEVİM

Milli Hârekat 🐺
54. Dönem Oyun Başkanı
@

Bak hala laf söyleme çabaları böyle devam seçim vaatlere yapsam ne olacak sürekli Siz kazanıyorsunuz zaten oyundaki rekabetin içine ettiniz Ne söylememi bekliyorsun gidiyordum zaten senin gibi Sürekli insanlarla kavga eden yaşı büyük Fakat kendini çocuk zanneden biriyle uğraşamayacağım böyle devam et
İsmail merhaba rekabet varsa bile senin bu yazının üstüne zaten bitmiş. Bu yazından benim çıkardığım mücadele etmeyi bırakmış çabalamaktan vazgeçmiş Bozok ittifakına Biat etme yoluna girmiş bir parti yetkilisisin. Bu dediğim duyguları yaşadığını zaten biliyorum fakat bunu forumda dile getirerek hem partini hem üyelerini rencide ettiğini unutma iyi geceler

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Yasaklı Üye
Vatandaş
-Ben, Köpek Değilim!
-Propaganda Yaptım!
-Siyasi Partimi Savunuyorum!
-Parti Demek, Devlet Demektir!
Tabii tabii Sen tam bir itsin hemde cami duvarına işeyen. Bu ne propagandadır nede siyasi parti savunmadır. Senin yaptığın tam bir şu partiye her türlü suç atayım öyle ilerleyimcilik. Dikkat et suç attığın parti ağır taştır altında ezilirsin kalırsın

.Emir

Altın Ok 💛
Yasaklı Üye
Vatandaş
-Siyasi Partimi Savunuyorum!
-Milletvekili Olma Çabası, Liseye Geçtim!
Bu bir savunma değildir Berkin başkanımında dediği gibi ALTIN OK ağır taştır altında kalırsın
2.si milletvekili böyle senin gibi havlayanlara verilmez makam istiyorsan git adam akıllı çalış hayırdır böyle her partiye bok atıp insanların mesajlarını değiştirerek vekil olmazsın sana vekillik verende adam değildir

İbrahim Talha Karataş

Bozkurt Harekat Partisi Üyeliği
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bu bir savunma değildir Berkin başkanımında dediği gibi ALTIN OK ağır taştır altında kalırsın
2.si milletvekili böyle senin gibi havlayanlara verilmez makam istiyorsan git adam akıllı çalış hayırdır böyle her partiye bok atıp insanların mesajlarını değiştirerek vekil olmazsın sana vekillik verende adam değildir
-Tamam!

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik parti sekreteri
Yasaklı Üye
Vatandaş
İsmail merhaba rekabet varsa bile senin bu yazının üstüne zaten bitmiş. Bu yazından benim çıkardığım mücadele etmeyi bırakmış çabalamaktan vazgeçmiş Bozok ittifakına Biat etme yoluna girmiş bir parti yetkilisisin. Bu dediğim duyguları yaşadığını zaten biliyorum fakat bunu forumda dile getirerek hem partini hem üyelerini rencide ettiğini unutma iyi geceler
Birincisi rekabet zaten yoktu kendileri aylar önce bitirdi sağ olsun ikincisi altın Oka biat edeceğime oyunu bırakırım daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...