Hızlı Gündem ⚡ (1 Kişi İçeride)

KULİS MEDYA

"Haberin Merkezi"
Yasaklı Üye
Vatandaş
Değerli Okurlarımız, Hızlı Gündem'e ⚡ Hoş Geldiniz... Günün Öne Çıkan Başlıklarıyla Karşınızdayız!

Oyun Başkanı Seçimi

Oyun Başkanı Seçimi, bir kaç saat önce başlatıldı. Adaylar arasında:
- ykara1
-Kadir aydın
-mehmet ünver
-Black White
-BaMeBo
-Sevim AYDIN
-cano1905
- Kaan_Çelik (Altın Ok Partisi Adayı)
- aslan91 (Yükselen Gençlik Partisi Adayı)
İsimleri bulunuyor. Ayrıca seçimden çekilen 2 aday bulunuyor:
- Kadir Aydın
- mehmet ünver
Bu isimlerin çekilme sebeplerinin, "Bozok İttifakı"nın birlikte seçime girdiği Kulislerde konuşuluyor.

Bir Konu daha var ki daha karmaşık!
Sevim AYDIN, hem kendisi bireysel olarak seçime giriyor. Hemde Yükselen Gençlik olarak aslan91'i seçimde parti adayı gösteriyor. Burda sormamız gereken iki soru var: "aslan91, kukla aday mı?" "Yükselen Gençlik Partisi, Sevim AYDIN'ı mı destekliyor? aslan91'i mi?"

BAŞKANLIK SEÇİMİ_20250801_225106_0000.png

Yükselen Gençlik Partisi'ne Karşı Propaganda!

Bir oyuncu, Yükselen Gençlik Partisi'ne karşı bir iddia'da bulundu ve Parti'nin kötü bir parti olduğunu söyledi. Dedikodular yayılmadan Parti yönetiminden bir açıklama geldi!

Sevim AYDIN:
"Parti grubunda peşpeşe sesli aramalar yaparak rahatsız ediyor, Ömer başkanımızı özelden arayarak aynı saygısızlığı onada yapıyor... Parti saygı kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle partiden ihraç ettim. Bu seferde bana özelden hakaretler etti."

Dedi.

Açıkçası, oyuncunun böyle bir hamlede bulunduğu doğruysa kendisini derhâl özür dilemeye çağırıyoruz. Kadınlarımızın, değersiz görülmeye başlandığı bu dönemde oyun içi ve dışında da böyle hareketler yapan tüm herkesi Şiddetle Kınıyoruz!
Bu, bir taraf tutma değil. Tüm herkese bir Kamuspotudur!

Haber'in En Çok Konuşulanı 🏆

@Sevim AYDIN

WEB SİTEMİZİ ZİYARET EDİN⬇️

KULİS MEDYA

"Haberin Merkezi"
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bir Ekleme Daha Yapalım:
Amacımız; oyun dışı kavgaları oyuna taşımak ve bundan faydalanmak değildir. Bunu yapan kişi; Bozok İttifakından, Bağımsız Partilerden veya Siper İttifakı'ndan biri de olsa tavrımız aynı olurdu. Amacımız; bir kadın oyuncuya yapılan saygısızlığı engellemek, bu olaydan daha fazla yaşanmasının önüne geçmek ve olayı tatlıya bağlamaktır. Oyuncunun kendisiyle bir sorunumuz yok, olamaz da.

KULİS MEDYA

"Haberin Merkezi"
Yasaklı Üye
Vatandaş
@MAGARSUS Olayın komik bir yanını göremiyoruz. Eğer bir kadın oyuncuya edilen hakaretin komik olduğunu düşünmüyorsanız, neden güldüğünüzü anlatır mısınız?

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik & Türk Ulus Birliği ♾️
Vatandaş
Değerli Okurlarımız, Hızlı Gündem'e ⚡ Hoş Geldiniz... Günün Öne Çıkan Başlıklarıyla Karşınızdayız!

Oyun Başkanı Seçimi

- ykara1
-Kadir aydın
-mehmet ünver
-Black White
-BaMeBo
-Sevim AYDIN
-cano1905
- Kadir Aydın
- mehmet ünver
Bu isimlerin çekilme sebeplerinin, "Bozok İttifakı"nın birlikte seçime girdiği Kulislerde konuşuluyor.

Sevim AYDIN, hem kendisi bireysel olarak seçime giriyor. Hemde Yükselen Gençlik olarak aslan91'i seçimde parti adayı gösteriyor. Burda sormamız gereken iki soru var: "aslan91, kukla aday mı?" "Yükselen Gençlik Partisi, Sevim AYDIN'ı mı destekliyor? aslan91'i mi?"

Ekli dosyayı görüntüle 22783

Bir oyuncu, Yükselen Gençlik Partisi'ne karşı bir iddia'da bulundu ve Parti'nin kötü bir parti olduğunu söyledi. Dedikodular yayılmadan Parti yönetiminden bir açıklama geldi!

Sevim AYDIN:
"Parti grubunda peşpeşe sesli aramalar yaparak rahatsız ediyor, Ömer başkanımızı özelden arayarak aynı saygısızlığı onada yapıyor... Parti saygı kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle partiden ihraç ettim. Bu seferde bana özelden hakaretler etti."

Dedi.

Açıkçası, oyuncunun böyle bir hamlede bulunduğu doğruysa kendisini derhâl özür dilemeye çağırıyoruz. Kadınlarımızın, değersiz görülmeye başlandığı bu dönemde oyun içi ve dışında da böyle hareketler yapan tüm herkesi Şiddetle Kınıyoruz!

@Sevim AYDIN

Cano1905 başkanımda bizden aday
Ben ona oy attım o bana dkckckcl

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik parti sekreteri
Vatandaş
@MAGARSUS Olayın komik bir yanını göremiyoruz. Eğer bir kadın oyuncuya edilen hakaretin komik olduğunu düşünmüyorsanız, neden güldüğünüzü anlatır mısınız?
O hep böyle Sayın Medya siz onu takmayın gülsün geçsin yorumunu yapsın Alıştık Artık güzel konuya bile kötü yorum yapıyor tavsiyem onu takmayınız

MAGARSUS

ALKILIÇ HAREKAT 🐺⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
O hep böyle Sayın Medya siz onu takmayın gülsün geçsin yorumunu yapsın Alıştık Artık güzel konuya bile kötü yorum yapıyor tavsiyem onu takmayınız
konunuz çok güzelmiş 24 saat geçmesini bekliyorum tekrar ban itirazında bulunacağım :) yoksa yarın burada bi ton link paylaşmış olurum gereken yapılmıyorsa. kurallara uymayı öğretecem hepinize :)

İsmail bozkaya

Vatandaş
konunuz çok güzelmiş 24 saat geçmesini bekliyorum tekrar ban itirazında bulunacağım :) yoksa yarın burada bi ton link paylaşmış olurum gereken yapılmıyorsa. kurallara uymayı öğretecem hepinize :)
Öğret öğret ban itrasında bulunursan bulun Demek ki reddetmişler böyle devam et Neyse kısa bir cevap verdim bir daha etiketlemezsen sevinirim

İsmail bozkaya

Vatandaş
çok meraklıysan ücretsiz özel ders ver ismail algı yaratma burda hadi :D
Sana bir cevap vereceğim sen kendini beğenmiş kimseyi umursamayan normal konuşan insanlara bile Saçma sapan cevaplar veren kendini bir şey zanneden brisin diyorsun ya algı yaratma diye Vallahi sen algı yaratmaya değecek kadar biri bile değilsin sen kendini beğenmiş birinin tekisin ve hayatımda gördüğüm eskilerden en kötü oyun Başkanısın Neyse Söyleyeceklerim bu kadardı Çünkü sen etiketlemeye devam edeceksin Onun için cevap bile vermeyeceğim Hadi benimle muhatap olma muhatabım bile değilsin

MAGARSUS

ALKILIÇ HAREKAT 🐺⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Sana bir cevap vereceğim sen kendini beğenmiş kimseyi umursamayan normal konuşan insanlara bile Saçma sapan cevaplar veren kendini bir şey zanneden brisin diyorsun ya algı yaratma diye Vallahi sen algı yaratmaya değecek kadar biri bile değilsin sen kendini beğenmiş birinin tekisin ve hayatımda gördüğüm eskilerden en kötü oyun Başkanısın Neyse Söyleyeceklerim bu kadardı Çünkü sen etiketlemeye devam edeceksin Onun için cevap bile vermeyeceğim Hadi benimle muhatap olma muhatabım bile değilsin
kankam sen çok ağlıyorsun ama ya

Sırachan

ALTIN OK 58.Donem adalet bakanı
Yasaklı Üye
Vatandaş

Oyun Başkanı Seçimi

- ykara1
-Kadir aydın
-mehmet ünver
-Black White
-BaMeBo
-Sevim AYDIN
-cano1905
- Kadir Aydın
- mehmet ünver

Ekli dosyayı görüntüle 22783

Sevim AYDIN:

Dedi.

@Sevim AYDIN

Bilmediğiniz şeylerde var neyse

E

EmirhanB.

Ziyaretçi
İşte hiçbir şeyden haberi olmayan medya bozuntusu bırak git bana bak o zaman gör ne olaylar olaylar 😀

Atom Karınca

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi
İsteyen istediği mesaja istediği tepkiyi verebilir karşılıklı atışmak için kullanıcıları etiketleyip sorun yaratmayın. Oraya o tepki koyuldu ise kullanılmak için karşılıklı atışma istemiyoruz bu konuda da ilk ve son uyarımı olsun.