Ne var ne yok ver pişman olman .Vergi kurdu o dkkdkdoldu bende bi sonraki satıştan pay isterim
Ne var ne yok ver pişman olman .Vergi kurdu o dkkdkdoldu bende bi sonraki satıştan pay isterim
Bizim kan ÖVİP olarak akıyor artıkoldu bende bi sonraki satıştan pay isterim
1 senedir hep sıralamada. Muhtemelen hesap full+ bakiye trilyon olmuştur.Ne var ne yok ver pişman olman .Vergi kurdu o dkkdkd
5. Liği alıcam az kaldıNe var ne yok ver pişman olman .Vergi kurdu o dkkdkd
İnanırım kdkdkdk5. Liği alıcam az kaldı
Bizim Malatya da barajimiz var kardeş gerek yokAdam bana , bende denize gitmek istiyorum dediğinde yüreğim parampinçik oldu. Denize geri takla atarak girdim.
Vay beee1 senedir hep sıralamada. Muhtemelen hesap full+ bakiye trilyon olmuştur.
Oradan mı bahsediyordu yoksa. Deniz deyince ayıkamadımBizim Malatya da barajimiz var kardeş gerek yok![]()
yok mu bi gemileri yaktım1 senedir hep sıralamada. Muhtemelen hesap full+ bakiye trilyon olmuştur.
Gel buraya gezirelim seni shshshOradan mı bahsediyordu yoksa. Deniz deyince ayıkamadım![]()
@Mrym04 hadiyok mu bi gemileri yaktım
Yoook olmaz
Aramızda kalsın 120mr ve 60k taşı var
Gelmesine geleyim de , Ekrem kahretmesin bizi. Burayı ben kurtardım, burada ben savaştım skskkdkdGel buraya gezirelim seni shshsh
Afferim eksik söyleAramızda kalsın 120mr ve 60k taşı var
ekrem en son adanaya geldi kaburgacı yaşar ustaya çekmişler otobüsü güneşin altında ordan dışarı salmamışlar gezmeye bile gidememişGelmesine geleyim de , Ekrem kahretmesin bizi. Burayı ben kurtardım, burada ben savaştım skskkdkd
Parada emin değilim ama taşta 62.500 olması lazımAfferim eksik söyle
DeğilParada emin değilim ama taşta 62.500 olması lazım
Tamam para 100.251.155.913 taş ise 61.170 (kazanıp kaybettiysen bilemem)