Yok uluslararası açılıyorum şimdiKendini kapatamadinmi daha ya![]()

Yok uluslararası açılıyorum şimdiKendini kapatamadinmi daha ya![]()
İstemiyorum vazgeçtimBen kira ücretimi aldım maaşın liderden
Muş Cumhuriyeti felanmj shahshaYok uluslararası açılıyorum şimdi![]()
Ayaz Meryem dedi ki, birdahaki satış bedelinden de %30 kâr ücreti alırım. Üstünden sıkı pazarlık döndü. Senin için aldığı parayla da medya basmış . Grupta da bedavadan katsayı diye dolanıyor.Yok senden istiyorum ben
Tamamİstemiyorum vazgeçtim
Değerli bir kardeşimiz, bizim ülkeye gel dedi. Neresi dedim, Muş dedi. İsmi lazım değil baş harfi Ekrem. KfkfkMuş Cumhuriyeti felanmj shahsha
@Mrym04 doğru mı yaptın mı böyle birşeyAyaz Meryem dedi ki, birdahaki satış bedelinden de %30 kâr ücreti alırım. Üstünden sıkı pazarlık döndü. Senin için aldığı parayla da medya basmış . Grupta da bedavadan katsayı diye dolanıyor.
Oldu mu bu șimdiAyaz Meryem dedi ki, birdahaki satış bedelinden de %30 kâr ücreti alırım. Üstünden sıkı pazarlık döndü. Senin için aldığı parayla da medya basmış . Grupta da bedavadan katsayı diye dolanıyor.
30 istemedim ne o pazar parası gibi en az 50 dedim@Mrym04 doğru mı yaptın mı böyle birşey
Oha iyi demişsin günlük mü haftalık mı aylık mo30 istemedim ne o pazar parası gibi en az 50 dedim
Kamuoyunun bilmesi gerektiğini düşündüm.Oldu mu bu șimdi
Abim dediyse dogru demiştirDeğerli bir kardeşimiz, bizim ülkeye gel dedi. Neresi dedim, Muş dedi. İsmi lazım değil baş harfi Ekrem. Kfkfk
Benim piyasa ne kadardı ne kadar olduKamuoyunun bilmesi gerektiğini düşündüm.
Ayazın piyasasını arttırıyorum. Bize de birşeyler kalsın
İyi dedim tabi yaa ucuza verir miyim seniOha iyi demişsin günlük mü haftalık mı aylık mo
Afrm Afrmİyi dedim tabi yaa ucuza verir miyim seni
Sjjsjdjdjdjfjmeryem şuan partiye 5000 taş dağıtıyor ayaz gitti diye herkese
Henüz kap'a bildirmedik. Transfer market'in güncelleme yapmasını bekliyoruz ayazBenim piyasa ne kadardı ne kadar oldu
3 tü 5 olduBenim piyasa ne kadardı ne kadar oldu
Günlükse iyi3 tü 5 oldu