Bende şaşırdım normalde burası kavga dövüş olurdu şimdi kimse kavga etmiyor"Biz de istemeyiz tabii ama... birkaç gündür öyle alıştık ki, rapor gelmeyince sanki bir eksiklik var gibi
(ciddiye almayın)

Bende şaşırdım normalde burası kavga dövüş olurdu şimdi kimse kavga etmiyor"Biz de istemeyiz tabii ama... birkaç gündür öyle alıştık ki, rapor gelmeyince sanki bir eksiklik var gibi
(ciddiye almayın)
Herkes vergideBende şaşırdım normalde burası kavga dövüş olurdu şimdi kimse kavga etmiyor![]()
@Atom Karınca yeni güncelleme ne zaman gelir
Sonraki gelecek güncellemeler ile geçecektir.@Atom Karınca @Zıpır Dedektif hocam pek çok yasa tasarısı geçti onlar oyuna ne zaman eklenirler bu güncellemeyle mi yoksa sonraki güncellemelerde mi
Sağ olasın hocamSonraki gelecek güncellemeler ile geçecektir.
Ne güzel işte ekstra iş çıkmıyor daha ne olsunRapor ekranı tam 7 saattir boş... acaba yanlış foruma mı bağlandım?![]()
Rapor ekranı boş..(üzülme)Rapor ekranı tam 7 saattir boş... acaba yanlış foruma mı bağlandım?![]()
Tüh yakalandık, hem de bu kadar uğraşmışken...Rapor ekranı boş..(üzülme)
Yanlış forum..(kaygı)
Ban atmayı seven bir mod..
Hımm Tanıdık geliyor bu bi yerden![]()
Yeni olarak dediniz demedim zaten yaTüh yakalandık, hem de bu kadar uğraşmışken...
Gerçi “ban seviyoruz” dediğimiz hiç olmadı ama olsun biz sizi tebrik edelim yinede.
(Kadir Başkan sayesinde şaka limitimiz doldu, ciddi moda devam)
Gonca modumuz, rüa modumuz vardı. Onlarda gelir neden bugün rapor bildirimi yok diye bize kızardı burada fkfkfkkfYeni olarak dediniz demedim zaten ya
Sadece gözümde canlandı koca mazi , dejavu gibi birşey oldum sanki![]()
Selam ben Atom Karınca!Gonca modumuz, rüa modumuz vardı. Onlarda gelir neden bugün rapor bildirimi yok diye bize kızardı burada fkfkfkkf
Selam siz gonca mod mu, rüa mod musunuz?
Selam ben Atom Karınca!
ben kasıyorum vergimi daha düşmedim askjldaskjldasSelam Oyun bakıma girdi. Kavga edecek var mı?
Yeni bir vergi bağımlısı14:27 gibi kapatırsanız oyunu sevinirim bakım için teknolojiyle uluslararası vergim var o saate çünkü