Eyw böyle devam edeceğim ne mutlu banaÇok değişik bir tipsin sözlerin hoşuma gitmedi
Eyw böyle devam edeceğim ne mutlu banaÇok değişik bir tipsin sözlerin hoşuma gitmedi
Bırakalım kazansınlar bırakmasak da kazanıyorlarAynen sürekli onlar kazanıyor Yani biz uğraşıp kendimizi niye yıpratalım
Altın ok'a ilk yuvana dön ismailÇok doğru bir laf ben kazanmak istemiyorum Zaten kazanamıyoruz sürekli Altınok şampi Onun için ben keyfimden memnunum bana şehit Valiliği yetiyor
E hakkımız kazanmakta tartışmaya kavgaya gerek yokBırakalım kazansınlar bırakmasak da kazanıyorlar
Yok Ben seni Sevim aplamdan memnunumAltın ok'a ilk yuvana dön ismail
SkskkdkdkskksksksmskBırakalım kazansınlar bırakmasak da kazanıyorlar
Kazanmak Tabii hakkınız 900 oy alırsam ben de kazanırımE hakkımız kazanmakta tartışmaya kavgaya gerek yok
Apla mııııYok Ben seni Sevim aplamdan memnunum
Aynı cümle içinde çok fena boş yaptınE hakkımız kazanmakta tartışmaya kavgaya gerek yok
Çevirmemiş ablamApla mıııı
Soal karşimAynı cümle içinde çok fena boş yaptın
Gurur duydumAynı cümle içinde çok fena boş yaptın
Insanın kendini bilmesi kadar güzel bir şey yok Eyvallah ne demek seni överim böyleGurur duydum
gel bakim sen buraya. Sen benim kardeşlerime mi saldırıyon. Savaş mı istion senInsanın kendini bilmesi kadar güzel bir şey yok Eyvallah ne demek seni överim böyle
Vallahi hiç uğraşamam şu sıralar Hadi git az ötede savaş adam gibi sohbet etmeye geldim laf atan kendisi ilk onu uyarsangel bakim sen buraya. Sen benim kardeşlerime mi saldırıyon. Savaş mı istion sen
Uyarmam sen suçlusun. Düşman ilan edildin. Gel buraya şamarlanacaksınVallahi hiç uğraşamam şu sıralar Hadi git az ötede savaş adam gibi sohbet etmeye geldim laf atan kendisi ilk onu uyarsan
İsmail telefonuna neden bakmıyorsun güzel karşimVallahi hiç uğraşamam şu sıralar Hadi git az ötede savaş adam gibi sohbet etmeye geldim laf atan kendisi ilk onu uyarsan
Gel de şamarla bakalım kim kimi şamarlıyorUyarmam sen suçlusun. Düşman ilan edildin. Gel buraya şamarlanacaksın
2 laf farkla 1 boy büyük şamar istiyor galiba arkadaş @Kadir A.Gel de şamarla bakalım kim kimi şamarlıyor![]()
Gelmem, Korkuyorsun senGel de şamarla bakalım kim kimi şamarlıyor![]()