Rekabet İçin? (1 Kişi İçeride)

MAGARSUS

ALKILIÇ HAREKAT 🐺⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Ya önüne geçilemez siz yine bir yolu nu bulursunuz arkadan iş çevirmeye hazır bekleyenler var nasılsa önemi yok ki .
Rekabet biraz önce dediğim gibi arkadan iş çevirenler oldukça gerek yokki rekabet etmeye bir ob alır kıvırır diğeri bakanlığı alır satar kendiniz çalın kendiniz oynayın daha iyi işte
Sen niye ağladın ki bu kadar Ömer kaç aylık oyuncusunda ne biliyorsun git geçmişe bak bakayım başta parti başkanına sor neler yaşamış anlatsın öğretsin sana forumda 2 senaryo gördün diye kafanda kurup eğlenme siyaset böyle birşey bize zamanında neler yapıldı neler :)

Kadir A.

HEYET BAŞKANI
41. Dönem Oyun Başkanı
Bi kısmı belki ama gerisi boş bir yazı olmuş verilen sözler tutulmaz ihanet eden olursa diyorsun bunu nasıl yakalayacaksın teamspeak kavgasındaki gibi sesli muhabbette dönenleri kayıtmı alacaksın eve kameramı takacaksın 🤣
Yazdım ya oraya, ittifakta görüşülen konu heyete bildirilir diye

MAGARSUS

ALKILIÇ HAREKAT 🐺⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Sen niye ağladın ki bu kadar Ömer kaç aylık oyuncusunda ne biliyorsun git geçmişe bak bakayım başta parti başkanına sor neler yaşamış anlatsın öğretsin sana forumda 2 senaryo gördün diye kafanda kurup eğlenme siyaset böyle birşey bize zamanında neler yapıldı neler :)
Bak Yukarda yazmışım Ömer kardeşim körü körüne bir parti başkanının dediklerini yapmayın azıcık sorgulayın neden böyle yapıldı bize diye çok geç olmadan farkına varırsınız :)

MAGARSUS

ALKILIÇ HAREKAT 🐺⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Yazdım ya oraya, ittifakta görüşülen konu heyete bildirilir diye
İhanetten bahsediyorum ihaneti nasıl kanıtlayacaksın güzel kardeşim adam illa oy olarak mı ihanet edecek belki satacak partisini kapatacak üyeni çalacak işini bozacak :)