Hep vali oluyordu hep vali başka bir makamı yokSamet makam sana hediyemiz olsun. Zaten bizden başkası da sana makam vermezdi
Kabul et yıllardır bu oyundasın ilk makamını bizim sayemizde aldın. Büyüklüğümüze biat et.

Hep vali oluyordu hep vali başka bir makamı yokSamet makam sana hediyemiz olsun. Zaten bizden başkası da sana makam vermezdi
Kabul et yıllardır bu oyundasın ilk makamını bizim sayemizde aldın. Büyüklüğümüze biat et.
KdkdkdkkdkdkdkkdkdkdkdkkdkdkdkdkdkdkkdkdkdkdkdkdkkdkdkdkdkkdkdkdkkdkdkdkdkdkkdkdkdBen ilk makama geldiğimde sen oyunda yoktun Seni Buraya getirenlere biad et![]()
Tamam demişsindir sen kesin demişsindir en büyük sensin canım benim hadi bakalımKdkdkdkkdkdkdkkdkdkdkdkkdkdkdkdkdkdkkdkdkdkdkdkdkkdkdkdkdkkdkdkdkkdkdkdkdkdkkdkdkd
Makamı sana hibe ettik. Bekir senin adını verdi aday olarak. Red çıkacaktı. Ben dedim yazıktır adam aylardır herkese yalvarıyor makam makam diye verin gitsin garibandır sevinsin az dedim![]()
Hayır birde şu var , senin ilk makamınıda biz verdik. Altın Ok grup başkanvekili oldunBen ilk makama geldiğimde sen oyunda yoktun Seni Buraya getirenlere biad et![]()
kardeşim insanlara verdiğin makamları neden yüzlerine vuruyorsun hem veriyorsun hem söyleniyorsunHayır birde şu var , senin ilk makamınıda biz verdik. Altın Ok grup başkanvekili oldun![]()
La Ben bu oyunda iken sen yoktun neyin hesabını güdüyorsunHayır birde şu var , senin ilk makamınıda biz verdik. Altın Ok grup başkanvekili oldun![]()
kardeşim insanlara verdiğin makamları neden yüzlerine vuruyorsun hem veriyorsun hem söyleniyorsun
Şunu yazınca dayanamadımBen ilk makama geldiğimde sen oyunda yoktun Seni Buraya getirenlere biad et![]()
kadire o makamı ben verdim karışma kadireLa Ben bu oyunda iken sen yoktun neyin hesabını güdüyorsun
Aynen Aldıkları oyları bilmiyorlar alınan emeğin karşılığını laf yapıp İhanet yaftası vuruyorlar hep aynı şey değişmezkardeşim insanlara verdiğin makamları neden yüzlerine vuruyorsun hem veriyorsun hem söyleniyorsun
heççç bişe gelmiş konuşuyor burda sen niye kaçtın bunun için miAynen Aldıkları oyları bilmiyorlar alınan emeğin karşılığını laf yapıp İhanet yaftası vuruyorlar hep aynı şey değişmez
Buney benim parti logosu : ben ne alakaŞunu yazınca dayanamadım![]()
Adin Partisinin Lideri Yolları Ayırmak İstedi ayırdık sonuçta Herkesin keyfi bilir Benlik bişey yok biri ihanet etmişse o bellidirheççç bişe gelmiş konuşuyor burda sen niye kaçtın bunun için mi
ihanet eden kişi adin partisi lideri o zaman kimmiş o getir buraya samet ben hallederim bekir birşey mi dedi naptı gece 3-4 gibi aradımı telefonla sinyal çakman yeterliAdin Partisinin Lideri Yolları Ayırmak İstedi ayırdık sonuçta Herkesin keyfi bilir Benlik bişey yok biri ihanet etmişse o bellidir
Senin emeğinden ne olacak sameddd. Kaç yıllık oyuncusun hadi. Bu oyunda ne yapabildin. Nasıl bir başarı elde edebildin, neler yaptın. Oyuna ne gibi bir katkın oldu senin anlatırmısınAynen Aldıkları oyları bilmiyorlar alınan emeğin karşılığını laf yapıp İhanet yaftası vuruyorlar hep aynı şey değişmez
Emin ol senden çok olmuştur sen dün ki adamsın dahaSenin emeğinden ne olacak sameddd. Kaç yıllık oyuncusun hadi. Bu oyunda ne yapabildin. Nasıl bir başarı elde edebildin, neler yaptın. Oyuna ne gibi bir katkın oldu senin anlatırmısın
Eyvallah Kral Takılan olursa aklımdasın Haber edeceğimihanet eden kişi adin partisi lideri o zaman kimmiş o getir buraya samet ben hallederim bekir birşey mi dedi naptı gece 3-4 gibi aradımı telefonla sinyal çakman yeterli
DkdkdkdkdkkdkdkkdkdkdkkdkdkdkdkkdkdkdkdkkdkdkdkdkkdkdkdkdkdkdkkdkdkdkkdkdkdkdmldldldkdkdkldldkkdldkdldlldlldldldlldldlldldldkdkkdkdkdkdEmin ol senden çok olmuştur sen dün ki adamsın daha
Aferin abi yaptın kendine hemen iki dk da . SkkskdkdkdkkdkdkdkdEyvallah Kral Takılan olursa aklımdasın Haber edeceğim
Aynen abi yaptım çok komik ahahajakakamsmsmsmsmsmsmsAferin abi yaptın kendine hemen iki dk da . Skkskdkdkdkkdkdkdkd