ne zaman darbe yapıyoruz benim adaşaAmin kaan bey kardeşim.
ne zaman darbe yapıyoruz benim adaşaAmin kaan bey kardeşim.
Darbe mi. Kardeşim ne darbesi biz dEmOkRaSi aŞıKLaRıyıZ. Duymayayım lütfenne zaman darbe yapıyoruz benim adaşa
bizim dEmOkRaSiMiZdE böyle işliyor belki nabalım.Darbe mi. Kardeşim ne darbesi biz dEmOkRaSi aŞıKLaRıyıZ. Duymayayım lütfen
Beni ikna ettin şuan gene. @Kaan_Çelik az gelsene bişe denicezbizim dEmOkRaSiMiZdE böyle işliyor belki nabalım.
Beni ikna ettin şuan gene. @Kaan_Çelik az gelsene bişe denicez
Ne denicezBeni ikna ettin şuan gene. @Kaan_Çelik az gelsene bişe denicez
Burdayım be burdayım başım yoğundu bugün sınav sonucları açıklandı kankam@O A B İ kankam nerdesin yav sesin çıkmıyor![]()
Kaç puan aldın düşükse burayı terk etBurdayım be burdayım başım yoğundu bugün sınav sonucları açıklandı kankam![]()
100den aşağısını almaz Bekir abiKaç puan aldın düşükse burayı terk et![]()
Bu ay meclis başkanı olur musun.Burdayım be burdayım başım yoğundu bugün sınav sonucları açıklandı kankam![]()
Var aklımızda bişeler jdjdjNe denicez![]()
HahdkshdkshdkshdVar aklımızda bişeler jdjdj
Yine mi darbeBu ay meclis başkanı olur musun.
Pdrde 179. Oldum kankam rabbim nasip eder güzelde bir alım gelirse hayallerim gerçek olur inşallahKaç puan aldın düşükse burayı terk et![]()
Kaç puan yani ?Pdrde 179. Oldum kankam rabbim nasip eder güzelde bir alım gelirse hayallerim gerçek olur inşallah![]()
Puanın önemi yok ki kankam 82,57 ama 19 bin küsür kişide 179. Yum . Ags sıralama sınavı malesef puan hiçbirşey ifade etmiyorKaç puan yani ?
1.Olmanı beklerdim üzüldümPuanın önemi yok ki kankam 82,57 ama 19 bin küsür kişide 179. Yum . Ags sıralama sınavı malesef puan hiçbirşey ifade etmiyor
İnşallah kankam Allah nasip etsinPdrde 179. Oldum kankam rabbim nasip eder güzelde bir alım gelirse hayallerim gerçek olur inşallah![]()
Bende diyorum beni yap yapmıyorYine mi darbeBir darbeye de komutan yapın beni hep darbe yiyorum
![]()