Kadir Aydın ile röportajımız (1 Kişi İçeride)

Gençlikmedya

Üye
Vatandaş
1. Bize kısaca kendinizden bahseder misiniz?

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. BaşkanOnline’da uzun süredir aktif olarak görevler alıyor, mevcut partimizi yönetenler arasında yer alıyorum. Strateji, diplomasi ve askeri denge konularında uzmanlaşmış bir oyuncuyum. Şu anda da Genelkurmay Başkanlığı görevini ve Altın Ok Partisi Genel Başkanlığını yürütüyorum. Amacım; hem ülkemizin güvenliğini sağlamak hem de içinde bulunduğumuz ittifaka stratejik katkılar sunmak.

2. Partinizin son dönemdeki başarıları malum. Daha üst bir hedefiniz var mı?

Elbette. Her başarı bir sonraki hedefin zeminidir. Partimiz sadece askeri değil, siyasi ve diplomatik anlamda da istikrarı hedeflemektedir. Bu yüzden gündemimizde sadece günü kurtarmak değil; kalıcı, sürdürülebilir bir güç ve etki alanı oluşturmak var.

3. Bozok İttifakı'nın son dönemdeki başarıları malum. Siz de Bozok İttifakı'nın önemli partilerinden birisiniz. İttifak için daha büyük planlarınız var mı?

Bozok İttifakı, oyun içinde istikrarı ve iş birliğini temsil eden önemli bir yapı haline geldi. Biz de bu ittifakın bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde ittifakımızın daha organize, daha etkin ve daha geniş kapsayıcılıkla hareket etmesi için çalışmalarımız sürüyor. Diplomatik açılımlar ve stratejik iş birlikleri gündemimizde.

4. Önümüzdeki seçimlerde hedefiniz nedir?

Hedefimiz açık: Güçlü bir temsil, istikrarlı bir yönetim ve halk desteğiyle seçimi kazanmak. Hem mecliste hem yönetimde söz sahibi olmayı hedefliyoruz. Ancak bunu yaparken sadece kazanmayı değil, kazandıktan sonra doğru yönetmeyi de önemsiyoruz.

5. Ayyıldız Partisi sizin ittifakınıza yakın oy aldı. Bunun anlamı nedir? Karşınızda güçlü bir ittifak daha mı var? Bozok İttifakı ile devam edecek misiniz, yoksa yeni partilerle mi ittifak kuracaksınız? Kuracak olursanız bu partiler hangileri olur?

Ayyıldız Partisi’nin aldığı oy oranı, oyun içindeki rekabetin sağlıklı olduğunu gösteriyor. Demokrasi böyle bir şeydir; her güçlü yapının karşısında başka güçlü yapılar çıkar. Bu tabloyu tehdit değil, gelişim fırsatı olarak görüyoruz. Bozok İttifakı ile şu an için yolumuza devam ediyoruz. Ancak oyun dinamik bir yapıya sahip, gerektiğinde yeni ittifaklar veya genişlemeler her zaman gündeme gelebilir. Kapımız; Dost, Kardeş, Dik duran ve samimi her partiye açıktır.

6. Neden Genelkurmay Başkanlığını siz aldınız? Meclisi kazanamazsınız, darbe mi olacak, bunu mu yorumlamamız lazım?

Bu oldukça iddialı bir soru ama cevap basit: Görev dağılımları ittifak içindeki konsensüsle yapılır. Genelkurmay Başkanlığı gibi kritik bir pozisyona benim getirilmem; askeri tecrübem, stratejik bakış açım ve tarafsız duruşum nedeniyle tercih edilmiştir. Bu, demokratik süreçlerin bir parçasıdır. Daha önceki röportajlarımda ve yorumlarımda da belirttiğim üzere, oyunun dengesini, gidişatını,işleyişini bozan, Milletimin hakkına hukukuna göz diken, Gayriresmi yollarla arka planda iş yürüten kim olursa olsun tespit ettiğimiz zaman gerekeni yapmaktan kaçınmam. Ortada makam mevki, parti,meclis diye bir şey koymam yerle bir ederim. Çünkü Makamımın bana verdiği görev gereği ben huzurun ve işleyin , anayasal düzenin kontrolünü takip etmekle görevliyim. Beni halkım seçti, ben atanmış değil seçilmiş bir Komutanım.Biz oyun içindeki tüm gelişmeleri anayasal düzlemde ve meşru yollarla yürütme kararlılığındayız.

7.Seçim sürecinde oy işlemlerini videolu bir şekilde size sunmalarını istemişsiniz bu ittifakınıza olan güvensizlikten mi yoksa oyun yönetimine karşı bir önlem mi ?

Bu bizim ittifakça aldığımız bir karardır . Bozok ittifakında güven sorunu diye bir kavram yoktur. Biz kurduğumuz ittifakta, seçimleri kazanmaktan ziyade oyunun strateji tarafındayız.
Kimse unutmasın ki, Oyunumuzun temel kavramı sadece seçime girip kazanmak deği, stratejik yollarla rakibe kaybettirmektir. Rakip kaybederse kazanırsın.

Kadir aydın
Başarılarının devamını Diler hayırlı geceler dileriz

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Vatandaş
Ne yani terörist değil miymiş 😃 (mizah amaçlı yazılmıştır)

E

EmirhanB.

Ziyaretçi
Yapmadığı şey mi noldu yine dik mi durmaya mı çalışacak partin yamultup tankla içinden geçer o partinin daha sağlam bir parti lazım eski darbe destekçisi Emirhancım
Yapıyor evet ama kendisi yapıyor 2023 te yapılan ilk darbeyi kendisi yapmış gibi lanse etmiyor 🤣

MAGARSUS

ALKILIÇ HAREKAT 🐺⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
ne hikmetse bütün komutanlar multici çıktı genel kurmay başkanımız hariç oyunun ilk ve tek temiz partisi KIZILELMAyada selam olsun burdan :)

MAGARSUS

ALKILIÇ HAREKAT 🐺⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Ya değişik şahıs biz darbe kararını 3-4 kişilik bir grupta aldık komutanlar uyuyordu sabah öğrendiler ne anlatıyon kaybol🤣
ama böyle ağlama multici erena sen geçmişin hesabını ver önce kirlisin diye temiz insanları karalayamazsın :D alt partimiz efeler karar almış :DDDDD