Sıkıntı yok her gün ban alanların yanı sıra biz senede bir ban alsak sıkıntı olmaz heraldeAman hocam dikkat edelim Başkanmedya güm güm
Sıkıntı yok her gün ban alanların yanı sıra biz senede bir ban alsak sıkıntı olmaz heraldeAman hocam dikkat edelim Başkanmedya güm güm
Olmaz diye düşünüyorumSıkıntı yok her gün ban alanların yanı sıra biz senede bir ban alsak sıkıntı olmaz heralde
Adam banliyken arkasından konuşmaYahu ben bir şey açıklamadım açıklasam Haberim olurdu Ben Sözcü bile değilim her şeyi Beni karıştırma akıllı oyununu oyna
Genelde siz muhalefet oluyorsun ama biz genelde iktidarda bulunuyoruzYa boş Yapma Allah'ını seversen Kadir Aydın benim ismimi söylemiş ona cevap verdim sana burada bir şey diyen yok her şeye muhalefet olma
En fazla yapabildikleriAdam banliyken arkasından konuşma
Aynen öyle karşısında bişe yazarkenEn fazla yapabildikleri
Banı kalkınca cevap verir Siz bu kadarmı vizyonsuzsunuzEn fazla yapabildikleri
Siz iyi misiniz benim ismimi kullanmış kendimi savundum Ben kime ne anlatıyorum daha bir şey konuşmasını bilmiyorlar Hadi iyi gecelerAynen öyle karşısında bişe yazarken
Eli titriyor dur
Evet canım vizyonsuzluk hoşuma gidiyorBanı kalkınca cevap verir Siz bu kadarmı vizyonsuzsunuz
Ayrıca ben bunları kendisinin yüzüne de söylüyorum o da bana her şey karşılıklıBanı kalkınca cevap verir Siz bu kadarmı vizyonsuzsunuz
Aferin böyle devam et Maalesef sizin gibilere bir şey açıklama zor onun için hiç kendimi yormayacağım rahatsız oluyorsan raporlarsınEvet canım vizyonsuzluk hoşuma gidiyor
İyi gecelerSiz iyi misiniz benim ismimi kullanmış kendimi savundum Ben kime ne anlatıyorum daha bir şey konuşmasını bilmiyorlar Hadi iyi geceler
HelalsinAyrıca ben bunları kendisinin yüzüne de söylüyorum o da bana her şey karşılıklı
Sanadaİyi geceler
SağolasınSanada
Yahu ben bir şey açıklamadım açıklasam Haberim olurdu Ben Sözcü bile değilim her şeyi Beni karıştırma akıllı oyununu oyna