"Birşey Yapamayacak, Gülüp Geçiyoruz..." (1 Kişi İçeride)

KULİS MEDYA

"Haberin Merkezi"
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sevim AYDIN'dan Net Tepki

Sevim AYDIN, anlaşıldığı kadarıyla Kadir A.'yı ciddiye almıyor!

Neden muhalefet cevap vermiyor diye paylaşmaya ihtiyaç duyduğumuz konuda Yükselen Gençlik Parti Yönetiminden Sevim AYDIN:

"Birşey yapamayacağı için gülüp geçiyoruz." Dedi.

Bu mesajdan önce Kadir A. Forumda "Muhalefet yok ki..." Demişti.

Ayrıca Meclis Başkanı Fatih Görgülü: "Gerekli açıklama zamanı geldiğinde uygun görüldüğünde yapılacaktır" dedi

Anlaşılan muhalefet Ültimatomu ciddiye almadığı için yok.

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Bu bir uyarıdır. Tekrarı hâlinde, Türk Silahlı Kuvvetleri görevini yerine getirmekten geri durmaz. Gereken ne ise yapılacaktır.

Bu yazdığım cümle'de demişim ki gereken ne ise yapılacaktır. Bunu sadece darbe ile yorumlamak biraz amatörce😃 Görevlerim arasında sadece darbe yapmak yok, belki başka bir karar alacağım. Belki meclis başkanımız ile toplantı yapıp, vekillere özel tasarı hazırlayacağız belki . Ucu açık bir cümle kurmuşum değil mi?

Sevim Aydın'da da okuyup anlamama problemi var sanırım.😃
Kendisine B12 vitamini , kırmızı et tüketimi, omega5 tüketimi öneriyorum. Kelime dağarcığı gelişmesi açısından Kitap okumasını da öneriyorum 😃

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Bu yazdığım cümle'de demişim ki gereken ne ise yapılacaktır. Bunu sadece darbe ile yorumlamak biraz amatörce😃 Görevlerim arasında sadece darbe yapmak yok, belki başka bir karar alacağım. Belki meclis başkanımız ile toplantı yapıp, vekillere özel tasarı hazırlayacağız belki . Ucu açık bir cümle kurmuşum değil mi?

Sevim Aydın'da da okuyup anlamama problemi var sanırım.😃
Kendisine B12 vitamini , kırmızı et tüketimi, omega5 tüketimi öneriyorum. Kelime dağarcığı gelişmesi açısından Kitap okumasını da öneriyorum 😃
Ya siz amca çocukları rakipken hiç çekilmiyorsunuz biliyor musunuz 😂😂