Yok onlar benden. Zaten 2 profesyonel futbolcumuz var. Pardon birde ben 3 dkdkkdSıraç ve semih benim takımdan olsun yeter![]()
Yok onlar benden. Zaten 2 profesyonel futbolcumuz var. Pardon birde ben 3 dkdkkdSıraç ve semih benim takımdan olsun yeter![]()
Bozok ve kurtuluş olarak takımlarSıraç ve semih benim takımdan olsun yeter![]()
Yok onlar benden. Zaten 2 profesyonel futbolcumuz var. Pardon birde ben 3 dkdkkd
Abi aklım nerde biliyorsun meczup de geç aenBozok ve kurtuluş olarak takımlar
bekir sen ne kullanıyorsun abicim![]()
Belki günün birinde sabah şafak vaktindeAbi aklım nerde biliyorsun meczup de geç aen![]()
Kokteyl yapacaktır kesin@Emreİzmir 5 kiloluk bidon arıyor, napacak acaba
OlurSıraç ve semih benim takımdan olsun yeter![]()
Kadın kolları başkanlığın hayırlı olsun. Başarılar dilerim kardeşim
Zaten öyle değil mıydım neyse Kadir abimle oynarım @O A B İ bbKadın kolları başkanlığın hayırlı olsun. Başarılar dilerim kardeşim
Sen bilirsin A D İ N Kadın Kolları Başkanı olmayı tercih etmene saygı duyarım kankacım sabah 8 de işbaşı bbZaten öyle değil mıydım neyse Kadir abimle oynarım @O A B İ bb
Sjsjsjjs Kabul ettim @MuratKan Bunlar Çok İddialıBen niye hakemim ? Cengiz abiniz takım kursun hayatına vs gelin hazırız
Ekli dosyayı görüntüle 22900
Ayarla maçıda genel kurmay darbe yapmadan oynayalım gündem yoğunSjsjsjjs Kabul ettim @MuratKan Bunlar Çok İddialı![]()
Ya bu çocuk konuşur konuşur durur bunu ciddiye alma Ortaya atar lafı Sonra KaybolurAyarla maçıda genel kurmay darbe yapmadan oynayalım gündem yoğun![]()
Önceki darbelerde yerde çamurun içinde debelenen cengo ne diyor bakın hele dkkdkdkrYa bu çocuk konuşur konuşur durur bunu ciddiye alma Ortaya atar lafı Sonra Kaybolur![]()
Seçilmiş genel kurmay başkanı sonuçtaYa bu çocuk konuşur konuşur durur bunu ciddiye alma Ortaya atar lafı Sonra Kaybolur![]()
Yok ben onu futbolda ciddiye almıyorum djdjdjSeçilmiş genel kurmay başkanı sonuçtaciddiye almamak olmaz cengizim
![]()
Kuru iftira çift taraflı oynuyordum hep ddjdjÖnceki darbelerde yerde çamurun içinde debelenen cengo ne diyor bakın hele dkkdkdkr
Evet videodan sonra bende ciddiyeti kaybettimYok ben onu futbolda ciddiye almıyorum djdjdj
Bunun bide boş kaleye atamadığı videolar var dkdkdkkdEvet videodan sonra bende ciddiyeti kaybettim![]()