Ajan olayı (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik parti sekreteri
Vatandaş
Sayın iddia sahibi, ileri sürdüğünüz suçlamaların hiçbirininbsomut delil niteliği bulunmamaktadır. Fotoğraf üzerinden yapılan çıkarımlar, hukuken geçerli bir ispat aracı değilir. Bir kişinin aynı gün farklı partilerde bulunmas, tek başına ajanlık yaptıiğını göstermediği gibi tamamen kişisel tercihler çerçevesinde değerlendirilebilir.

Hukukta 'şüpheden sanık yararlanır' ilkesi vardır. Kanıt olmadan, yalnızca varsayımlarla bir kişiye 'ajan' demek iftira niteliği taşır.

İftira atmak da en az suçlamak kadar ciddi bir sorumluluk gerektirir.
Kısacası; ortada ispatlanmış bir gerçek yoktur. Siyasi rekabet adına insanların karalanması, sadece iddia sahibinin güvenilirliğini zedeler.
Aynen katılıyorum

aslan91

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Suç isnadı ciddiyet ister. Elinizde somut kanıt yoksa yaptiğınız şey sadece iftiradır.

Sırachan

ALTIN OK 58.Donem adalet bakanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sayın iddia sahibi, ileri sürdüğünüz suçlamaların hiçbirininbsomut delil niteliği bulunmamaktadır. Fotoğraf üzerinden yapılan çıkarımlar, hukuken geçerli bir ispat aracı değilir. Bir kişinin aynı gün farklı partilerde bulunmas, tek başına ajanlık yaptıiğını göstermediği gibi tamamen kişisel tercihler çerçevesinde değerlendirilebilir.

Hukukta 'şüpheden sanık yararlanır' ilkesi vardır. Kanıt olmadan, yalnızca varsayımlarla bir kişiye 'ajan' demek iftira niteliği taşır.

Kısacası; ortada ispatlanmış bir gerçek yoktur. Siyasi rekabet adına insanların karalanması, sadece iddia sahibinin güvenilirliğini zedeler.
Mahkemeyede çıksın

aslan91

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Bu yazdıklarınız tamamen iftira ve hayal ürünü. Kant diye sunduğunuz şeyler hiçbir somut delil taşımiyor. Insanları karalamak yerine rp yapın

İsmail bozkaya

Vatandaş
Partide adam kalmadı da 48 saat olmadan adamı parti yöneticisi yaptınız? İstersen adam gönderelim de parti yönetiminiz değişir.
hop ağır ol Eskiden bizim partimiz deydi Biz kendisine güveniyorduk ondan verdik Parti için yönetim biçimimize karışmaya hakkın yok neyse sana bir şey demiyorum Çünkü çok gereksiz suçluyorsun ajan olarak suçluyorsun ama elinde kanıt yok kanıt niye Bizi anlamak istemiyorsun Başkanım neyse seninle uğraşmayacağım sonra sonra kavgadan dolayı Ban yiyoruz Sen nasıl bilmek istiyorsan öyle Bil Nasıl olsa partimden kimse Yazmaya bile uğraşmamış ben niye yazıyorsam

aslan91

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Fotoğraflara bakıp senaryo yazmak kolay tabii. 0 zaman herkes birbirine istediğini yakıştırabilir. Bu kadar ciddiyetsizlikle kimseyi inandıramazsınız.

Sırachan

ALTIN OK 58.Donem adalet bakanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
hop ağır ol Eskiden bizim partimiz deydi Biz kendisine güveniyorduk ondan verdik Parti için yönetim biçimimize karışmaya hakkın yok neyse sana bir şey demiyorum Çünkü çok gereksiz suçluyorsun ajan olarak suçluyorsun ama elinde kanıt yok kanıt niye Bizi anlamak istemiyorsun Başkanım neyse seninle uğraşmayacağım sonra sonra kavgadan dolayı Ban yiyoruz Sen nasıl bilmek istiyorsan öyle Bil Nasıl olsa partimden kimse Yazmaya bile uğraşmamış ben niye yazıyorsam
Diğerleri biraz zeki galiba nfnfjfjfnd

İsmail bozkaya

Vatandaş
hop ağır ol Eskiden bizim partimiz deydi Biz kendisine güveniyorduk ondan verdik Parti için yönetim biçimimize karışmaya hakkın yok neyse sana bir şey demiyorum Çünkü çok gereksiz suçluyorsun ajan olarak suçluyorsun ama elinde kanıt yok kanıt niye Bizi anlamak istemiyorsun Başkanım neyse seninle uğraşmayacağım sonra sonra kavgadan dolayı Ban yiyoruz Sen nasıl bilmek istiyorsan öyle Bil

aslan91

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Ortada ciddi bir iddia var ama ortaya koyduğunuz şeyler sadece varsayımdan ibaret. Aynı gün bir partiden diğerine geçmek ajanlık kanıtı değildir. Gerçek delil olmadan böyle suçlamalar yapmak sadece güven kaybettirir.

꧁༺Tozkoparan༻꧂

Altın ok neferi 🖤
Vatandaş
Her türlü hakkım var partiden ayrılıp daha 48 saat olmadan yönetici oluyorsa ve eğer bu durumlar var ise ben bu fikre kapılırım ağır mağır noluyor İsmail aynısını sizin partiden biri yapsa mağdurum ayağına yatıp ağlıyorsunuz biz yapınca hemen bu tür laflar.

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı

Yine ChatGPT kdkdkkdkdkd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...