Meclis Başkanından Duyuru (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Şuanda Meclis başkanının forum banı bulunduğu için kendisinin yerine bu duyuruyu ben paylaşıyorum.

59. Dönem meclis bileşenleri göreve başladığından bu yana 3 adet tasarı oylanmıştır. Bu tasarılara oy kullanmayan vekiller titizlikle takip edilmiştir.

Aşağıda Oy Kullanmayan Takip Çizelgesi'nin görseli verilmiştir. Görselde Kırmızı ile işaretli vekiller üst üste iki tasarıya oy kullanmamışlardır.
IMG_20250823_172328.jpg

Sonuç olarak ;
1- uğurss
2- ŞİMAL NAZ
3- AhmetGn
4- FettahOzdemir
5- Fatih Küçük

adlı vekillerin 2 tasarıya üst üste oy kullanmadıkları gerekçesiyle vekilliklerinin düşürülmesini talep ediyorum. @Zıpır Dedektif @Atom Karınca @BaşkanOnline

Ayrıca son tasarıya oy kullanmayan vekillerimizi de tasarı oylamalarına oy kullanmaya davet ediyorum.

59. Dönem Meclis Başkanı
Fatih Görgülü

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Meclis Başkanı görevinin devri mümkün değildir.
Bu makam parti makamı gibi olmayıp, meclis başkanı yerine kimse geçemez.

O A B İ

Vatandaş
Meclis Başkanı görevinin devri mümkün değildir.
Bu makam parti makamı gibi olmayıp, meclis başkanı yerine kimse geçemez.
Hocam dün kendisi paylaşım yaptı başlık uygun değil diye ban yedi. Vekilliğinin düşürülmesini talep ettiği 2 kişi hala vekil ve dün yapilan tasariya oy kullandi ?

O A B İ

Vatandaş
Bu 5 kişi şuan ki tasarıyada mı oy kullansın?

O A B İ

Vatandaş
Biz boşuna kuralı ciddiye alıp tek tek excelden takip oluşturup peşine düsüyoruz belli ki

D E N İ Z ❕

MİLLİ HAREKAT 🫀YENİDEN DOĞUŞ ☝️🌄
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ortalığı kaosa çekecek mesajlardan vazgeçin
şimdi konuyla ilgili tarafsız bir yorum yapmak istiyorum ama yorumlarımızı düşüncelerimizi de arkadaşlarımızla paylaşamıyoruz belliki artık. her mesaja ban atmaktan alınganlık yapmaktan vazgeçin sayın yönetim. itham etmek değil amacım ancak fazla agresif yaklaşıyorsunuz bugün.

O A B İ

Vatandaş
Ortalığı kaosa çekecek mesajlardan vazgeçin
Hocam burada arkadaşın degmez dediği siz değilsiniz. Bu konu için ban yemeye değmez boşver dedi sadece. Aslında beni yatıştırmak için bu ifadeyi kullandı. Lütfen tekrar degerlendirebilir misiniz. Rica ediyorum.

Zıpır Dedektif

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi
şimdi konuyla ilgili tarafsız bir yorum yapmak istiyorum ama yorumlarımızı düşüncelerimizi de arkadaşlarımızla paylaşamıyoruz belliki artık. her mesaja ban atmaktan alınganlık yapmaktan vazgeçin sayın yönetim. itham etmek değil amacım ancak fazla agresif yaklaşıyorsunuz bugün.
Konuya amacı dışında yazmayın. Amacınız itham etmek olmasa bile itham edici ifadeler kullanıyorsunuz. Bu sabah gerekli açıklama yapıldı, ciddiye almayanlar forumdan uzaklaştırılacaktır. İyi oyunlar

Zıpır Dedektif

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi
Hocam burada arkadaşın degmez dediği siz değilsiniz. Bu konu için ban yemeye değmez boşver dedi sadece. Aslında beni yatıştırmak için bu ifadeyi kullandı. Lütfen tekrar degerlendirebilir misiniz. Rica ediyorum.
Niyetinin bu olmadığını düşünüyoruz, fakat size inanıyoruz. Ancak lütfen tekrarı olmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...