TUB Bildirgesinde tatsız olay💥 - Sıcak gelişme (2 Kişi İçeride)

Vizyon Medya

Doğru bilgi, güçlü vizyon.
Vatandaş
📰 VİZYON MEDYA | SİYASET ARENASINDA GERİLİM: TUB KURULUŞ BİLDİRGESİNDE ORTALIK KARIŞTIRDI!

Türk Ulus Birliği’nin (TUB) kuruluş bildirgesi forumda yankı uyandırdı. Sevim AYDIN’ın liderliğinde duyurulan yeni siyasi oluşum, “Yükselen Gençlik & Türk Ulus Birliği” çatısı altında sahneye çıkarken, rakip cephelerden gelen yorumlar tansiyonu yükseltti.

🎙️ DENİZ’DEN YARATICILIK TEBRİĞİ, SEVİM AYDIN’DAN SERT YANIT

60. Dönem Oyun Başkanı DENİZ’in “logo ve isim çok yaratıcı olmuş başarılar dilemiyorum 😃” mesajı, diplomatik bir jest olarak algılansa da Sevim AYDIN’ın cevabı dikkat çekti:

“Yaratıcı olması gibi bir beklentim yok. Canınız sağolsun herkes rakibine başarılar dileyecek kadar olgun olmuyor yapacak bir şey yok 🙏🏻

Bu sözler, rakipler arası olgunluk tartışmasını yeniden alevlendirdi. Forumda “ve TUNCAY” yorumuyla destek bulan AYDIN cephesi, TUB’un yalnızca bir parti değil, bir duruş olduğunu vurguladı.

⚖️ DENİZ: “RAKİP BİLE DEĞİLSİNİZ”

DENİZ, daha sonra yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Rakiplerimin hepsine her seçiminde başarılar diledim zaten ben Talha olsun Özlem olsun, ancak siz bizim rakibimiz bile olamazsınız.”

Bu çıkış, TUB’un siyasi ciddiyetine gölge düşürmeye yönelik bir hamle olarak yorumlandı. Forumda birçok kullanıcı, Oyun Başkanı’nın tarafsızlık ilkesini sorgularken, bazıları bu açıklamayı “siyasi mizah” olarak değerlendirdi.

🧭 SİYASİ DENGELER DEĞİŞİYOR MU?

TUB’un kuruluşu, mevcut partiler arasında yeni ittifaklar ve kırılmalar yaratabilir. Sevim AYDIN’ın kararlı duruşu ve DENİZ’in meydan okuyucu tavrı, seçim atmosferini daha da kızıştırıyor.

📌 Vizyon Medya olarak gelişmeleri yakından takip ediyoruz.

Vizyon Medya

Vatandaş
🗞️ VİZYON MEDYA - GÖRSEL VE HABER DÜZENLEME POLİTİKASI
📌 Topluluk şeffaflığını korurken içerik üreticilerine esneklik tanıyan yeni düzenleme yürürlükte.

Madde 1: Yayınlanan haber ve görseller, temel içerik korunarak düzenlenebilir. Silme yerine “revize” veya “ek açıklama” tercih edilir.

Madde 2: Görsel veya metin hatası varsa, içerik sahibi düzeltme talebinde bulunabilir.

Madde 3: Silme işlemi, yalnızca ciddi teknik sorunlar, yanlışlıkla paylaşım veya özel
durumlarda moderasyon onayıyla yapılabilir.

Madde 4: Her değişiklik, “Düzenlendi” etiketiyle arşivlenir; önceki versiyonlara erişim sağlanabilir.

🔓 Amaç: Hem bilgi güvenliğini korumak hem de yaratıcı özgürlüğe alan tanımak.

Vizyon Medya, hem özgür ifade hem de topluluk hafızasını birlikte yaşatır.

D E N İ Z ❕

60. DÖNEM OYUN BAŞKANI 🎗️
Vatandaş
Deniz başkanın artık üslubuna dikkat etmesi gerekiyor kim olursa olsun böyle konuşamaz
sayın başkanım, adamına göre muamele yapmalıyız bu oyunda. lütfen yanlış anlamayın söylediklerimi, kurtuluş ittifakında kimseye bir saygısızlık etmedim bu zamana kadar. malum arkadaşlara hariç, sizde kendinizi onlarla bir tutmayınız. iyi oyunlar. ☺️

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
sayın başkanım, adamına göre muamele yapmalıyız bu oyunda. lütfen yanlış anlamayın söylediklerimi, kurtuluş ittifakında kimseye bir saygısızlık etmedim bu zamana kadar. malum arkadaşlara hariç, sizde kendinizi onlarla bir tutmayınız. iyi oyunlar. ☺️
Hiç R yapma BİMERlendin afsgagsga

BULUT SEFA DÖNMEZ

Ayyıldız hareket
Vatandaş
Başkanım nedemek istiyorsun bir tutma derken emin ol senden daha iyi bu görevi yapabilecek insanlar var iyi günler

D E N İ Z ❕

Vatandaş
Emin ol başkanım bu düzenin değişiminde büyük rol oynuyorum
mesela ne gibi büyük rolün var başkanım? mesela talha ve özlem başkanım neden kaybetti neden tam oy kullanamadınız siz katsayı kasarken efeler neden kasmadı neden oy kaymaları yaşandı ve hala haberiniz yok? neden hala parti yöneticilerin bu duruma tepki göstermedi bu önemli rolünüz ve stratejik zekanızla bizleri aydınlatır mısınız rica etsek ☺️

Vizyon Medya

Vatandaş
📰 VİZYON MEDYA | TUB BİLDİRGESİNDE SULAR DURULMUYOR: TARAFSIZLIK TARTIŞMASI BÜYÜYOR
Türk Ulus Birliği’nin (TUB) kuruluş bildirgesiyle başlayan siyasi hareketlilik, forumda hararetli tartışmalara yol açtı. Sevim AYDIN’ın liderliğinde açıklanan bildirge, yalnızca yeni bir parti doğurmakla kalmadı; aynı zamanda “tarafsızlık” kavramını da yeniden gündeme taşıdı.

💬 DENİZ: “Tarafsızım” — Forum: “Mümkün değil!”

60. Dönem Oyun Başkanı DENİZ’in “OB olarak tarafsız olmaya çalışıyorum” açıklaması, bazı kullanıcılar tarafından desteklenirken, diğerleri tarafından gerçek dışı bulundu. Murat Ünlü, “Tarafsız Oyun Başkanımı? Mümkünat olmayan bir düşünce” diyerek tepki gösterdi. N E G A N ise daha da ileri giderek, “Tarafsız oyun başkanı kelimesini ilk kez duydum hocam” yorumuyla sistemin yapısal sorunlarına dikkat çekti.

🧍‍♂️ Kadir A.: “41. Dönemde ben tarafsızdım”

Eski Oyun Başkanı ve Heyet Başkanı Kadir A., geçmişteki deneyimini hatırlatarak tarafsızlığın mümkün olduğunu savundu. “Duran. 41. Dönemde ben tarafsızdım kanka” diyerek mevcut yönetime dolaylı bir mesaj verdi.

⚔️ TUB’un Yükselişi, Eski Dönemlerin Gölgesi

TUB’un kuruluşu, yalnızca yeni bir siyasi iddia değil; aynı zamanda eski dönemlerin hesaplaşmasını da tetikledi. “Ben 49 dönem geldim, 8 dönem geç kalmışım üstadım” diyen bir kullanıcı, geçmişin tecrübeleriyle bugünün tartışmalarını harmanladı.

📌 Vizyon Medya Yorumu:

Tarafsızlık, bu oyunun en tartışmalı kavramı olmaya devam ediyor. TUB’un bildirgesiyle başlayan süreç, yalnızca yeni bir partiyi değil, eski dönemlerin gölgelerini de gün yüzüne çıkardı. Forumda sular durulmuyor, ve bu daha başlangıç.

D E N İ Z ❕

Vatandaş
📰 VİZYON MEDYA | TUB BİLDİRGESİNDE SULAR DURULMUYOR: TARAFSIZLIK TARTIŞMASI BÜYÜYOR
Türk Ulus Birliği’nin (TUB) kuruluş bildirgesiyle başlayan siyasi hareketlilik, forumda hararetli tartışmalara yol açtı. Sevim AYDIN’ın liderliğinde açıklanan bildirge, yalnızca yeni bir parti doğurmakla kalmadı; aynı zamanda “tarafsızlık” kavramını da yeniden gündeme taşıdı.

💬 DENİZ: “Tarafsızım” — Forum: “Mümkün değil!”

60. Dönem Oyun Başkanı DENİZ’in “OB olarak tarafsız olmaya çalışıyorum” açıklaması, bazı kullanıcılar tarafından desteklenirken, diğerleri tarafından gerçek dışı bulundu. Murat Ünlü, “Tarafsız Oyun Başkanımı? Mümkünat olmayan bir düşünce” diyerek tepki gösterdi. N E G A N ise daha da ileri giderek, “Tarafsız oyun başkanı kelimesini ilk kez duydum hocam” yorumuyla sistemin yapısal sorunlarına dikkat çekti.

🧍‍♂️ Kadir A.: “41. Dönemde ben tarafsızdım”

Eski Oyun Başkanı ve Heyet Başkanı Kadir A., geçmişteki deneyimini hatırlatarak tarafsızlığın mümkün olduğunu savundu. “Duran. 41. Dönemde ben tarafsızdım kanka” diyerek mevcut yönetime dolaylı bir mesaj verdi.

⚔️ TUB’un Yükselişi, Eski Dönemlerin Gölgesi

TUB’un kuruluşu, yalnızca yeni bir siyasi iddia değil; aynı zamanda eski dönemlerin hesaplaşmasını da tetikledi. “Ben 49 dönem geldim, 8 dönem geç kalmışım üstadım” diyen bir kullanıcı, geçmişin tecrübeleriyle bugünün tartışmalarını harmanladı.

📌 Vizyon Medya Yorumu:

Tarafsızlık, bu oyunun en tartışmalı kavramı olmaya devam ediyor. TUB’un bildirgesiyle başlayan süreç, yalnızca yeni bir partiyi değil, eski dönemlerin gölgelerini de gün yüzüne çıkardı. Forumda sular durulmuyor, ve bu daha başlangıç.
sevgili vizyon medya ben tarafsız değilim demedim, taraflıyım.