Türk Ulus Birliği’nin (TUB) kuruluş bildirgesi forumda yankı uyandırdı. Sevim AYDIN’ın liderliğinde duyurulan yeni siyasi oluşum, “Yükselen Gençlik & Türk Ulus Birliği” çatısı altında sahneye çıkarken, rakip cephelerden gelen yorumlar tansiyonu yükseltti.

60. Dönem Oyun Başkanı DENİZ’in “logo ve isim çok yaratıcı olmuş başarılar dilemiyorum

“Yaratıcı olması gibi bir beklentim yok. Canınız sağolsun herkes rakibine başarılar dileyecek kadar olgun olmuyor yapacak bir şey yok

Bu sözler, rakipler arası olgunluk tartışmasını yeniden alevlendirdi. Forumda “ve TUNCAY” yorumuyla destek bulan AYDIN cephesi, TUB’un yalnızca bir parti değil, bir duruş olduğunu vurguladı.

DENİZ, daha sonra yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Rakiplerimin hepsine her seçiminde başarılar diledim zaten ben Talha olsun Özlem olsun, ancak siz bizim rakibimiz bile olamazsınız.”
Bu çıkış, TUB’un siyasi ciddiyetine gölge düşürmeye yönelik bir hamle olarak yorumlandı. Forumda birçok kullanıcı, Oyun Başkanı’nın tarafsızlık ilkesini sorgularken, bazıları bu açıklamayı “siyasi mizah” olarak değerlendirdi.

TUB’un kuruluşu, mevcut partiler arasında yeni ittifaklar ve kırılmalar yaratabilir. Sevim AYDIN’ın kararlı duruşu ve DENİZ’in meydan okuyucu tavrı, seçim atmosferini daha da kızıştırıyor.