Senin başarılar dilemeni BeğenmedimHayırlı olsun başarılar

Senin başarılar dilemeni BeğenmedimHayırlı olsun başarılar
Ugur baskanim partimizdeki butun baskanlarin yillardir parti yonetim tecrubesi vardir siz gene de sagolun dusunceniz icin tesekkurlerBöyle kardeşlerimize yol gösterici olmak![]()
@Kadir A. bir ses geliyor aşağıdan duyamıyorum yukarı gelince söyleSenin başarılar dilemeni Beğenmedim![]()
İnşallah bu sefer uzun süre kalırsınız sahalarda ama @KUTALMIŞ BEY e dikkat edinUgur baskanim partimizdeki butun baskanlarin yillardir parti yonetim tecrubesi vardir siz gene de sagolun dusunceniz icin tesekkurler![]()
Komik kişi seni dikkat et yukarıları tehlikelidir düşmeyesin@Kadir A. bir ses geliyor aşağıdan duyamıyorum yukarı gelince söyle
Teşekkürler KUTALMIŞ BEY abiHayırlı olsun başarılar
Hak nizamı hakim kılmakHayırlı olsun başarılar dilerim parti olarak hedefiniz nedir![]()
Neden başkanımEmirhan varsa çok yaşamaz o parti
Teşekkürler Başkan'ımHayırlı olsun başarılar
Sağolasın başkanım☺Başarilar
Görmediğin yerler hakkında yorum yapmaKomik kişi seni dikkat et yukarıları tehlikelidir düşmeyesin![]()
Çok tecrübesizNeden başkanım
Evet sana forumda eşek fotoğrafı attırmam da tecrübesizliktiÇok tecrübesiz
Senin icinmi attim sanki emirhanEvet sana forumda eşek fotoğrafı attırmam da tecrübesizlikti![]()
Ban korkusuna attın ya güzel kardeşim benimSenin icinmi attim sanki emirhansen kimsinki
Zavallısın emirhan ne banı kimse ban falan atmıyordu zaten ben ekrem beye saygımdan attımBan korkusuna attın ya güzel kardeşim benim![]()
KdkdmdısmıdnsnzjjxjsjzsjjzZavallısın emirhan ne banı kimse ban falan atmıyordu zaten ben ekrem beye saygımdan attım![]()