Yiğitcim ne adamsın ya bana hayırlı olsun diyorsun kalabalıkta artistlik taslıyorsun başkasına özelden benin hakkımda küfür ediyorsunZavallısın emirhan ne banı kimse ban falan atmıyordu zaten ben ekrem beye saygımdan attım![]()

Yiğitcim ne adamsın ya bana hayırlı olsun diyorsun kalabalıkta artistlik taslıyorsun başkasına özelden benin hakkımda küfür ediyorsunZavallısın emirhan ne banı kimse ban falan atmıyordu zaten ben ekrem beye saygımdan attım![]()
Rakibim olarak gömmek zorundayım emo burdanda diyim hayırlı olsun diye gizli saklimiz yok hayırlı olsun dedim diye karaktersiz oluyorsam çok farklı algı yaratmış oluyorsunYiğitcim ne adamsın ya bana hayırlı olsun diyorsun kalabalıkta artistlik taslıyorsun başkasına özelden benin hakkımda küfür ediyorsunçok garipsin az dik dur endamını görelim
Yok ben seni rakibim olarak görmüyorum ki klasman farkı var ben dünya kulüpler şampiyonasındayım sen ptt 1.lig birilerinden emir almayı bıraktığında gel konuşalım geneRakibim olarak gömmek zorundayım emo burdanda diyim hayırlı olsun diye gizli saklimiz yok hayırlı olsun dedim diye karaktersiz oluyorsam çok farklı algı yaratmış oluyorsun![]()
Çok şükür ben yerimden memnunum ama sen yinede bir düşün o zirveden inme zamanın geliyor inince ne yapacaksınGörmediğin yerler hakkında yorum yapma![]()
Hadi inşallah bakalımHak nizamı hakim kılmak
Beni öldürmek belki mümkündür ama beni küçültmek asla mümkün değildir. gelmek isteyenler buyursun gelsinler.Çok şükür ben yerimden memnunum ama sen yinede bir düşün o zirveden inme zamanın geliyor inince ne yapacaksın![]()
Herşeyin bir vakti ve zamanı vardır acele etmeBeni öldürmek belki mümkündür ama beni küçültmek asla mümkün değildir. gelmek isteyenler buyursun gelsinler.aslan parçası seni
Rütben yetmezHerşeyin bir vakti ve zamanı vardır acele etme![]()
Sağolun umut başkanım seviliyorsunuzHayırlı olsun başarılar![]()
Sağolasın başkanımHayırlı uğurlu olsun bol şans
Sağolun sevim başkanımHayırlı olsun başarılar
Sağolasın eşref abiHayırlı olsun![]()