G Z T Vizyon - Gazete haberleri (1 Kişi İçeride)

Vizyon Medya

Doğru bilgi, güçlü vizyon.
Vatandaş
📰 VİZYON MEDYA – Yönetimden Müjde!

BaşkanOnline’da son günlerde oyunun gelişimi üzerine yapılan tartışmalar hız kazandı.
59-60. Dönem Meclis Başkanı Fatih Görgülü, sistemin artık monotonlaştığını belirterek şu çağrıyı yaptı:

“Vergi, kas, oy at, eğitim yap sistemi artık tekdüze bir hale geldi. Yeni eklentiler, yeni bakanlıklar ve parti sistemleri oyuna hem yeni oyuncu kazandıracak hem de mevcut oyuncuların oyunda kalmasını kolaylaştıracaktır.”

Bu açıklamaya birçok oyuncu destek verirken, MuratKan da sohbet ve bireysel oynanış alanlarının daha akıcı hale getirilmesi gerektiğini vurguladı.

Beklenen yanıt ise Oyun Yönetiminden geldi. Yönetici Atom Karınca, önemli bir müjde verdi:

“Yapay zekâ destekli çok büyük bir güncelleme yapılması zaten planlanan bir durum. Ancak bunun için zamana ihtiyacımız var. Bir tarih veremiyoruz ama oyunda gerçek bir senaryo ve işleyiş değişimi olacak.”

Oyuncuların uzun süredir beklediği bu gelişme, BaşkanOnline camiasında heyecanla karşılandı.

Vizyon Medya olarak Gelişmeleri takip ediyor,
Gelecek güncelleme hakkında daha detayları öğrenmek için bizlerin haberlerini okumaya davet ediyoruz…

Vizyon Medya

Vatandaş
📰 VİZYON MEDYA – Yönetimden Sert Mesaj

BaşkanOnline topluluğunda önemli bir gelişme yaşandı. Yönetim adına açıklama yapan Atom Karınca, forum düzenini bozan kişilere yönelik sert yaptırımların uygulandığını duyurdu.
“Bizler yönetim olarak topluluk huzurunu korumak için en ağır cezaları uyguladık. Artık forumun tartışma ve polemiklerden arınarak yalnızca bilgilendirme amacıyla kullanılmasını hedefliyoruz. Oyuncularımız için daha huzurlu ve güvenli bir ortam oluşturmak önceliğimizdir.”
Alınan kararlarla birlikte forumda uzun süredir beklenen sakinlik sağlanırken, yönetim kuralların daha sıkı uygulanacağını da vurguladı.

📌 Gelişmeler ve resmi duyurular doğrudan forum üzerinden paylaşılacak.

Öte yandan, bazı oyuncular bu kararlara karşı eleştirilerini dile getirdi:

“Saygı duymakla beraber bu duruma katılmıyorum. Oyun monoton bir yapıya sahip ama forum öyle değildi. Birçok oyuncu forumdaki aksiyon sayesinde oyunda kalmaya devam ediyordu. Şimdi yöneticiler en ufak kıvılcımda cezalar veriyor. Bu durum forumda sessizlik, oyunda ise iştahsızlık yaratıyor.”

Yönetimin bu yeni tutumu, toplulukta hem destek hem de tepkiyle karşılandı.

Vizyon Medya

Vatandaş
📌 Vizyon Medya – Forumda Sessizlik ve Kaos Tartışmaları
Son günlerde forum ortamında dikkat çeken bir tartışma yaşanıyor. Oyuncular, forumun giderek sessizleştiğini ve monoton bir hâl aldığını dile getiriyor.

🏴 Sipan Balık (22. Dönem Meclis Başkanı) yaptığı yorumlarda, forumun fazla denetim altında tutulmasının oyuncuların hevesini kırdığını, açılan konuların haftalarca ana sayfada kaldığını ve tartışmaların azalmasıyla oyuna da olumsuz yansıdığını ifade etti. “Forum burası; kavga olacak, kışkırtma olacak ki zevk versin. Gerektiğinde cezalar uygulanır ama bu kadar duvar örülürse forum da yavaş yavaş erir” sözleri dikkat çekti.

🪖 Semih (44. & 55. Dönem Milli Savunma Bakanı) ise bu çıkışa “Yönetimi itham mı?” diyerek karşılık verdi. Ardından iki isim arasında esprili bir atışma başladı. Semih, “Raporladım, gider ayak ban yediricem sana” sözleriyle gerginliği şakaya vururken; Sipan Balık da “3 yıldır asla ban yemeyip bundan ban yersem gülmekten ağlarım” yanıtıyla ortamı kahkahaya çevirdi.

Tartışmalar ilerledikçe iki taraf YKS göndermeleriyle esprili bir dil kullanarak forumu yeniden hareketlendirdi.
  • Sipan Balık: “Ya YKS öğrencileri birbirine bunu yapıyorsa ÖSYM bize az yapıyor.”
  • Semih: “Hızlı yaşayan erken ölür, Sipan kardeş.”
  • Sipan Balık: “Hedef YKS 2050.”

⚡ Sonuç olarak forumdaki bu diyalog, oyuncuların sessizlikten duyduğu rahatsızlığı bir kez daha gündeme taşırken, aynı zamanda özlenen hareketli tartışma ortamının küçük bir örneğini de yeniden yaşattı.

📰 Vizyon Medya olarak süreci yakından takip ediyor, söz hakkı isteyen herkese mikrofon uzatmaya devam ediyoruz.