Mv Seçimleri hk.- Tebrik ve koltuk dağılımı (1 Kişi İçeride)

Vizyon Medya

Doğru bilgi, güçlü vizyon.
Vatandaş
Vizyon Medya
60. Dönem milletvekili seçimlerini oy çokluğu ile kazanan Kurtuluş Ittifakına ve secime katilan bütün parti ittifaklarimiza tebriklerimizi iletiyoruz.
Yüksek Seçim Kurulu’nun resmi sonuçları açıklamasıyla birlikte, meclisteki sandalye dağılımının nasıl şekilleneceği merak konusu. Yeni yasama döneminde seçilen milletvekillerinden hangi yeni yasa tekliflerinin geleceği, ittifaklar arasında fikir ayrılıkları yaşanıp yaşanmayacağı da önümüzdeki günlerde netleşecek.
Bir diğer önemli başlık ise hâlâ boş olan Ekonomi Bakanlığı koltuğu. Bu kritik göreve kimin getirileceği sorusu da gündemdeki yerini koruyor.
Tüm bu gelişmelerin yanıtlarını, önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.
Vizyon Medya Müdürü

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Yav ben dün geceden beridir paralel bir evrende mi yaşıyorum. Seçim sonucuna göre

BOZOK İTTİFAKI: 55 Vekil
KURTULUŞ İTTİFAKI: 46 Vekil

kazandı. İki gündür medyalar Kurtuluş ittifakı kazandı diye toplumu yanıltıcı haber yapıyor diye sabah üyeler bize kayıp mı ettik diye soruyor. Medya olarak doğru haber yapma sorumluluğunuzu yerine getirin. Dün geyik yaptık ama hala devam ediyor haberler.

MuratKan

Ayyıldız Hareket Partisi
Vatandaş
Katılıyorum . Bu durum bizide sanıldığı gibi olumlu şekilde etkilemez . Tam tersine bizede negatif yansımaları olacak. Lütfen yapay zekada yazsa bu cümleleri düzeltip koyun sayın medya yetkilileri.

Mustafa Yağız Ç

Mustafa Yağız Alkılıç Parti Sekreteri
Vatandaş
Yav ben dün geceden beridir paralel bir evrende mi yaşıyorum. Seçim sonucuna göre

kazandı. İki gündür medyalar Kurtuluş ittifakı kazandı diye toplumu yanıltıcı haber yapıyor diye sabah üyeler bize kayıp mı ettik diye soruyor. Medya olarak doğru haber yapma sorumluluğunuzu yerine getirin. Dün geyik yaptık ama hala devam ediyor haberler.
Tezgah tezgah

N E G A N

Tecrübeli Üye
Vatandaş

Biz yanlış seçime girdik sanirim bu kadar yanlışlık olmaz bence 😂😂

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Vizyon Medya
60. Dönem milletvekili seçimlerini oy çokluğu ile kazanan Kurtuluş Ittifakına ve secime katilan bütün parti ittifaklarimiza tebriklerimizi iletiyoruz.
Yüksek Seçim Kurulu’nun resmi sonuçları açıklamasıyla birlikte, meclisteki sandalye dağılımının nasıl şekilleneceği merak konusu. Yeni yasama döneminde seçilen milletvekillerinden hangi yeni yasa tekliflerinin geleceği, ittifaklar arasında fikir ayrılıkları yaşanıp yaşanmayacağı da önümüzdeki günlerde netleşecek.
Bir diğer önemli başlık ise hâlâ boş olan Ekonomi Bakanlığı koltuğu. Bu kritik göreve kimin getirileceği sorusu da gündemdeki yerini koruyor.
Tüm bu gelişmelerin yanıtlarını, önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.
Vizyon Medya Müdürü
Sayın Medya Kuruluşu, Partiler cephesinde baktığımızda dediğiniz olabilir ancak günün sonunda bu partilerin geneli İttifak oldukları için Bu dediğiniz biraz yanlış ve başka yere yönlendirme olabiliyor. Ve Her bileşenler çok önemlidir. Spesifik olan hiçbir bileşen görevleri diğer bileşen görevlerinden daha önemli olmaz.

Vizyon Medya

Doğru bilgi, güçlü vizyon.
Vatandaş
Yanlış anlaşılmalardan dolayı özür diliyor,
SEÇİMİN SONUCUNU Oy olarak hesap ettiğimiz için müdürümüz böyle yazı oluşturmuş.
Yaşananlar için üzgün olduğumuzu belirtir,
İyi oyunlar dileriz.
Vizyon medya her zaman herkesin dediğine kulak asacak ve yanlışımız olduğunda kabul edecek bir ajans olmayı hedefliyor.
Teşekkürler,
Vizyon medya Patronu

Kadir A.

HEYET BAŞKANI
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
SEÇİMİN SONUCUNU Oy olarak hesap ettiğimiz için müdürümüz böyle yazı oluşturmuş.
İyi oyunlar dileriz.
Vizyon medya her zaman herkesin dediğine kulak asacak ve yanlışımız olduğunda kabul edecek bir ajans olmayı hedefliyor.
Teşekkürler,
Vizyon medya Patronu
Müdürünüz kim?

K E R E M

A D İ N 🎗️|| 56-57.Dönem Adalet Bakanı⚖️
Vatandaş
İyi oyunlar dileriz.
Teşekkürler,
Vizyon medya Patronu
Sorun yok alıştık