BİR DEVRİN SONU ve BAŞLANGICI: YENİDEN YAPILANMA SÜRECİ. (1 Kişi İçeride)

Atom Karınca

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Oyunda uzun süredir olan durgunluk farkında olduğumuz bir durum olup konuyla ilgili her ne kadar çalışmalar yapılsa da oyunun senaryosunun tıkandığı ve tekrara düşmesinden kaynaklı olarak oyuncularda bir doyum noktası olduğu tespitini yapmaktayız.
Mevcut oyun üzerine yapacağımız güncellemeler oyunu ileriye değil, olduğu yerde sayacaktır.
Bu sebepten mevcut senaryo üzerinde değişikliğin yapılması artık oyunu kurtaracak bir durum değildir.

Bu sebepten Oyun yeniden yazılacak olup, senaryo tamamen değişip, ideolojiler üzerinden bir role play yapılacaktır.
İdeolojiler ve "mevcutta Başkan" gibi bir role play senaryosu oluşturulacak olup;
Yapay zeka yardımıyla oyuncular ülke yönetimi, şehir yönetimi yapacaktır.

Bu durumda seçimlerin tamamen kaldırılması şu an verilmiş bir karar olup,
Tüm oyuncularımıza Aralık ayında son seçimlerin yapılacağını bildirir ve Ocak ayı itibariyle bambaşka bir oyuna dönüşeceğimizi bildiiririz.

İsim değişikliği kesin olarak yapılacak olup
BaşkanOnline: ideolojiler
BaşkanOnline: Simülasyon gibi yeni bir oyun şeklinde sunulacaktır.

BaşkanOnline oyunu 2025 yılı itibariyle kapanacak olup,
Farklı bir isimle yeniden, farklı bir senaryoda başlayacaktır.

Yeni oyuna geçişte BaşkanOnline oyununa ait parayla satın alınan öğelerin geçişi yapılacak olup,
Bu durumda bir hak kaybı olmayacaktır.

BaşkanOnline oyunu olarak son 3 ayımızın ve birkaç seçimin kaldığını bildirip:
Yeni - Eski tüm oyuncularımıza bu efsanenin son anlarını keyifli bir şekilde bitirmeyi, seçimlerden zevk almamız gerektiğini hatırlatırız.

Kalan 3 ayda oyun gelirleri tamamen geliştirme için harcanacak olup,
Bu konuda tüm oyuncularımızı oyun ile dayanışmaya, yeşil taş paketleri satın almaya çağırıyoruz.
Ek olarak yatırım tekliflerinin de değerlendirileceğini bildiririz.

Herkese keyifli oyunlar dilerliz.

Emre Reus

61.Dönem Sinop Valiliği 👑 27 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
Dönemleri sıfırlayıp üstüne levelleri sıfırlayıp bide ünvanları sıfırlayıp zaten sıfırdan oyuna başlanıyor benim görüşüm bu yönde

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Ben size dedim beni seçmeyin sonumuz darbe diye bu sefer oyuncudan darbe yemedim sadece tek fark o 😂🤣