Başkansız şehir mı olur, İçişleri bakanı ne iş yapıyor. İçişleri Bakanı Göreve gelmesine rağmen çoğu ilde şehir Başkanı yok iş işleri bakanı ne yapıyor acaba?
Galiba şuan kahvesini içiyorBaşkansız şehir mı olur, İçişleri bakanı ne iş yapıyor. İçişleri Bakanı Göreve gelmesine rağmen çoğu ilde şehir Başkanı yok iş işleri bakanı ne yapıyor acaba?
Beli olmaz sizin ittifakınız sizin gibi davranıyorGaliba şuan kahvesini içiyor
Ben Bozok üyesi değilim üslup ederken dikkat edinizBeli olmaz sizin ittifakınız sizin gibi davranıyor
Altınok partisine üye degilmisin yeterliBen Bozok üyesi değilim üslup ederken dikkat ediniz
Değilim heyet üyesiyimAltınok partisine üye degilmisin yeterli
TamamdırDeğilim heyet üyesiyim
Fazla boş yapmışsın demek ki oyunu bilmiyorsun boşta olan şehir başkanlıklarının çoğu oyun başkanı atayabiliyor benim üzerimde olanları da atıyorum sen rahat olBaşkansız şehir mı olur, İçişleri bakanı ne iş yapıyor. İçişleri Bakanı Göreve gelmesine rağmen çoğu ilde şehir Başkanı yok iş işleri bakanı ne yapıyor acaba?
Sen içiyormuşsun demek kii anca öyle aklına gelir bu laf afiyet olsunGaliba şuan kahvesini içiyor
Yav makara yapıyorum surdaSen içiyormuşsun demek kii anca öyle aklına gelir bu laf afiyet olsun
Ob dediğin böyle olur nabcak çalışıpob olarak atama yapmak yerine kahvemi yudumluyorum sarayımda. bozok ittifakını temsil ediyorum. bozok ittifakı gibi konuşuyorum ee noldu yani.
Oyuncular atama istemezse olmuyor başkanım bakan rastgele birini atayamazİçişleri Başkanı Ağrı 1 aydır başkansız duruyor kendinize gelin
Ortada bir yanlışlık varsa buna "fazla boş yapmışsın" diyerek karşılık vermenizi hiç tasvip etmiyorum sayın bakanım.Fazla boş yapmışsın demek ki oyunu bilmiyorsun boşta olan şehir başkanlıklarının çoğu oyun başkanı atayabiliyor benim üzerimde olanları da atıyorum sen rahat ol![]()
Bir günde bizi davet edip kahve ismarlamadin sayın obob olarak atama yapmak yerine kahvemi yudumluyorum sarayımda. bozok ittifakını temsil ediyorum. bozok ittifakı gibi konuşuyorum ee noldu yani.
Oyun başkanım acı bir kahvenizi içmek isteriz. 40 yıl hatrı olurmus.ob olarak atama yapmak yerine kahvemi yudumluyorum sarayımda. bozok ittifakını temsil ediyorum. bozok ittifakı gibi konuşuyorum ee noldu yani.
Ağrı'yı yönetmek oraya geçmek her babayiğitin harcı değil mirza başkanİçişleri Başkanı Ağrı 1 aydır başkansız duruyor kendinize gelin