Ok byHahaha kendin için dedin yaa çok güldüm siyaset benim işim abisi merak etme sen bahçende eşelen hadi
Ok byHahaha kendin için dedin yaa çok güldüm siyaset benim işim abisi merak etme sen bahçende eşelen hadi
Senden korkan senin gibi olsunKonuşmalarına dikkat et. Etmeyeceksen konuşma. İllede ısrar edersen ben böyle konuşurum diye, sana bir laf söylerim 3 gün düşünürsün acaba bana ne demek istedi diye.
Benim gibi olursan adam olursun ozamanSenden korkan senin gibi olsun
Adamlıktan bahsedecek son kişisinBenim gibi olursan adam olursun ozaman
İlk kişi kim olur.Adamlıktan bahsedecek son kişisin
O seni ilgilendirmezİlk kişi kim olur.
Seninle tartışmam Kadir. senin seviyene inememİlk kişi kim olur.
Taha herkes gibi 1 adım at 3 adım atıyorsun tek seferde iyi olmaz sonuSenden korkan senin gibi olsun
Beliki risk alıyorum cesaretimden dolayı eleştirmeyip tebrik etmeniz lazımTaha herkes gibi 1 adım at 3 adım atıyorsun tek seferde iyi olmaz sonu
Tartışamazsın zaten abisiSeninle tartışmam Kadir. senin seviyene inemem
Seninle aynı seviyeye inmeye niyetim yokTartışamazsın zaten abisisi
Sen benim seviyelerime zaten gelemezsin abisi. Hadi sen Bölgesel amatör lige bbSeninle aynı seviyeye inmeye niyetim yok
Senin seviyene inip kendimi küçük düşürmem,kaybedince ağlayıp zırlama gel sana abiliği öğreteyimSen benim seviyelerime zaten gelemezsin abisi. Hadi sen Bölgesel amatör lige bb
Kaybedince miSenin seviyene inip kendimi küçük düşürmem,kaybedince ağlayıp zırlama gel sana abiliği öğreteyim
Bilmemen normal seçimleri şerefli bir şekilde kazanmıyorsunuz arkanızda duranlar bi çekilsinde sizi o zaman görelimKaybedince mi
Siz bize kaybettirme duygusunu yaşattırsanıza nolur hadi. Kaybedince ne yapılır Bayadır bilmiyorum da![]()
Kimmiş arkamızda duranlar söyle bakimBilmemen normal seçimleri şerefli bir şekilde kazanmıyorsunuz arkanızda duranlar bi çekilsinde sizi o zaman görelim
Sende biliyorsun bende biliyorum boşu boşuna ban yemeye gerek yokKimmiş arkamızda duranlar söyle bakim
Kardeş biz Bozok'uz ve tüm bilgilerimiz açık. Üye sayımız da belli, katsayımız da belli. Biz çalışarak kazanıyoruz, strateji yaparak kazanıyoruz. Sen daha neyi ima ediyorsun bize kim olacak bizim arkamızda bal dalgana hadiSende biliyorsun bende biliyorum boşu boşuna ban yemeye gerek yok
Aynen kardeşim gerçekleri bilen biri olunca ancak böyle kaçarsın hadi işine bak fazla ayağımın altına dolanmaKardeş biz Bozok'uz ve tüm bilgilerimiz açık. Üye sayımız da belli, katsayımız da belli. Biz çalışarak kazanıyoruz, strateji yaparak kazanıyoruz. Sen daha neyi ima ediyorsun bize kim olacak bizim arkamızda bal dalgana hadi
Senin bildiğin gerçek nedir Allah aşkına dkdkdkkdkdmdmdmdmdAynen kardeşim gerçekleri bilen biri olunca ancak böyle kaçarsın hadi işine bak fazla ayağımın altına dolanma