Magarsusu biliyon dimi abi? Magarsus vardı magarsus! Millete napıyordu abi? Falan filan yapıyordu. Akıbeti noldu? Müzelik eşya olduEeee yani ne anlatmak istiyorsun kardeşşşş
Magarsusu biliyon dimi abi? Magarsus vardı magarsus! Millete napıyordu abi? Falan filan yapıyordu. Akıbeti noldu? Müzelik eşya olduEeee yani ne anlatmak istiyorsun kardeşşşş
Kimler müzelik eşya oldu gördükMagarsusu biliyon dimi abi? Magarsus vardı magarsus! Millete napıyordu abi? Falan filan yapıyordu. Akıbeti noldu? Müzelik eşya oldu![]()
Kimler mesela?Kimler müzelik eşya oldu gördük
karşımızda duran herkesKimler mesela?
Her seçim kazandığımızda seni etiketleyip bu emoji yi atacam söz
yalan mı mesut nerdeydin kaç dönemdir
Bu Mesut'a laf anlatamazsın Siraç'ım. Söyleme ile anlayan yapısı yok bunun. Anca gelir burada kelime oyunu yapar. Sorsan senelerdir bu oyunu oynar ama bir tane başarısı yok. Bir tane tek başına aldığı karar yok. Zamanında bunu dışladı herkes yine biz aldık yanımıza sahip çıktık abileri olarak. Şimdi gelmiş aklı sıra falan filan yapacak. Ben şahsen bununla konuşurken çok ciddiye almam kendisinin karakteri belli çünküHer seçim kazandığımızda seni etiketleyip bu emoji yi atacam söz
Ben her dönem buradayımyalan mı mesut nerdeydin kaç dönemdir![]()
Siz kimsiniz de bana abilik yapacaksınız laBu Mesut'a laf anlatamazsın Siraç'ım. Söyleme ile anlayan yapısı yok bunun. Anca gelir burada kelime oyunu yapar. Sorsan senelerdir bu oyunu oynar ama bir tane başarısı yok. Bir tane tek başına aldığı karar yok. Zamanında bunu dışladı herkes yine biz aldık yanımıza sahip çıktık abileri olarak. Şimdi gelmiş aklı sıra falan filan yapacak. Ben şahsen bununla konuşurken çok ciddiye almam kendisinin karakteri belli çünkü![]()
Şuan belki 6 parti beraberiz ama bı Zamanlarda bize karşı 6 parti birleşenler vardı hep ayakta durduk seçim kaybedince kaçıp gitmedik kaçıp gidenlere söyle çapın kadar konuşSiz kimsiniz de bana abilik yapacaksınız lasen haklısın başkan biz zaten onların karakterini biliyoruz diyen sizdiniz. Beni dışlamışmışlar falan. Kim dışlamış
kimin dışladığını de hele boş ses çıkarma. Abilikmiş başarıymış
bu açtığın konudan belli yalanla dolanla çakallıkla başarı aldığınız. Ben size ağır gelirim Kadir siz size yalakalık yapanlara ayar verin bana ayar verecek çapınız yok sizin. Bide gelmişsin burda beni eleştiriyorsun. Zana göre başarı dün ana avrat sövdüğünüz adamlara yanaşıp 6 parti 1 olup aldığınız oylar mı başarı? Eksik kalsın koçum öyle başarı
![]()
KdkdkdkdkkdkdkdkdkkdldkdkSiz kimsiniz de bana abilik yapacaksınız lasen haklısın başkan biz zaten onların karakterini biliyoruz diyen sizdiniz. Beni dışlamışmışlar falan. Kim dışlamış
kimin dışladığını de hele boş ses çıkarma. Abilikmiş başarıymış
bu açtığın konudan belli yalanla dolanla çakallıkla başarı aldığınız. Ben size ağır gelirim Kadir siz size yalakalık yapanlara ayar verin bana ayar verecek çapınız yok sizin. Bide gelmişsin burda beni eleştiriyorsun. Zana göre başarı dün ana avrat sövdüğünüz adamlara yanaşıp 6 parti 1 olup aldığınız oylar mı başarı? Eksik kalsın koçum öyle başarı
![]()
Kaçıp gidenlere söyle lo bana niye söylüyosun. Seçim kaybedince kaçıp gidenlere her zaman kaçıp gittiniz dedim benŞuan belki 6 parti beraberiz ama bı Zamanlarda bize karşı 6 parti birleşenler vardı hep ayakta durduk seçim kaybedince kaçıp gitmedik kaçıp gidenlere söyle çapın kadar konuş
Noldu la? Boşver başkanım sen takma kafana biz onları halledicez derken niye böyle ağzını yaya yaya gülmüyordunKdkdkdkdkkdkdkdkdkkdldkdk
Uzaaaa
Ha bu arada beni bilen çok iyi bilir. Bugün burda caz yapanların kuyruğuna iyi basmışım belliKdkdkdkdkkdkdkdkdkkdldkdk
Uzaaaa
Ah mesutttt büyük konuşmaaaKaçıp gidenlere söyle lo bana niye söylüyosun. Seçim kaybedince kaçıp gidenlere her zaman kaçıp gittiniz dedim benbak sen beni birisiyle karıştırıyosun heralde ha. Birader bu söylediğiniz şeyler benim üzerime yapışmaz. Ben bu oyunda adam kayırmaya karşı çıktım,insanların emeğini onları kandırarak sömürenlere karşı çıktım. Partisinin üyelerini dost ahbap ilişkilerine kurban edenlere karşı çıktım. Sesimi çıkarmayıp sizler gibi başkanımız ne derse o deseydim ohooo makam üzerine makam alırdım. Benim hakkımda kimden ne duydun bilmiyorum ama bence beni tanımadan burada ki bazı kişilerin gazına gelmeden daha fazla boş yapma
Hâlâ boş yapıyorsun yapmaAh mesutttt büyük konuşmaaa
Ağlayıp sızlıyordun nabalım. Acıdım sana teselli ettikBoşver başkanım sen takma kafana biz onları halledicez d
Seni kimsenin bildiği yok ki.Ha bu arada beni bilen çok iyi bilir. Bugün burda caz yapanların kuyruğuna iyi basmışım bellişükür olsun ki sizler tarafından sevilmiyorum ne mutlu bana
Sonra birilerine söven ben oluyorum dimiSeni kimsenin bildiği yok ki.
Burada sana yazıyorsak bizim konumuzda gelip boş yaparak prim kastığın için cevap yazıp vakit geçiriyoz işte. Kendini nimetten sayma, yoksa zaten gruplarda sövüyoruz dkkdksks