Teşekkür Mesajı (2 Kişi İçeride)

.Emir

Altın Ok 💛/62. Dönem İçişleri Bakanı
Vatandaş
Değerli Başkan Online topluluğu,

İçişleri Bakanlığı görevine layık görülmüş olmanın gururunu ve sorumluluğunu büyük bir titizlikle taşıyorum. Bu süreçte bana destek veren tüm oyunculara teşekkür ederken; özellikle seçim döneminde yanımda duran, katkılarıyla süreci güçlendiren Altın Ok Partisi ve Bozok camiasına ayrı bir teşekkür borçlu olduğumu belirtmek isterim.

Destek veren, güvenen ve bu görevi bana emanet eden herkese bir kez daha teşekkür ederim. Birlikte daha güçlü, daha istikrarlı ve daha verimli bir dönem geçireceğimize yürekten inanıyorum.

Saygılarımla,
.Emir – İçişleri Bakanı

Berkin Bakırel

Altın Ok / Umut 62. Dönem Meclis Başkanı
Vatandaş
Değerli Başkan Online topluluğu,

İçişleri Bakanlığı görevine layık görülmüş olmanın gururunu ve sorumluluğunu büyük bir titizlikle taşıyorum. Bu süreçte bana destek veren tüm oyunculara teşekkür ederken; özellikle seçim döneminde yanımda duran, katkılarıyla süreci güçlendiren Altın Ok Partisi ve Bozok camiasına ayrı bir teşekkür borçlu olduğumu belirtmek isterim.

Destek veren, güvenen ve bu görevi bana emanet eden herkese bir kez daha teşekkür ederim. Birlikte daha güçlü, daha istikrarlı ve daha verimli bir dönem geçireceğimize yürekten inanıyorum.

Saygılarımla,
.Emir – İçişleri Bakanı
Emir Tebrik ederim. Görevinde başarılar.

KUTALMIŞ BEY

57.DÖNEM GENEL KURMAY BAŞKANI
Vatandaş
Anadolu beyler beyliği vazifen kutlu olsun adaletle hüküm süresin önümüzde kutlu bir fetih var dinü devlet mülkü millet için .