Hadi herkes giderayak oyundaki en büyük pişmanlığını yazsın son bir kaos ile bitirelim @K.Aydın @Fatih Tutuk @D E N İ Z @MAGARSUS ONLİNE
Pişman etmeyi düşünen hiçkimse burada değil kardeşşş
Burada olamayanlar hakkında burada konuşmuyoruz
Hadi herkes giderayak oyundaki en büyük pişmanlığını yazsın son bir kaos ile bitirelim @K.Aydın @Fatih Tutuk @D E N İ Z @MAGARSUS ONLİNE
Biz burdayizz
Cacık tayfayla bir süre vakit geçirmek zorunda kalmamızHadi herkes giderayak oyundaki en büyük pişmanlığını yazsın son bir kaos ile bitirelim @K.Aydın @Fatih Tutuk @D E N İ Z @MAGARSUS ONLİNE
4-4-2 olacak kanatları çok açıkta oynatmıcaksın agrasif ve ofansif olacaksınyeni oyun nasıl olacak herkes merak içerisinde birde bunun üstüne şimdi başka oyunlarda bunun tarzında oyunlarda yakında çıkış yapacağı için siyaset tarzı birde üstüne farklı türden artık normal ticaret oyunları içerisinde de oyun yapımcıları siyaset sistemi başkanlık sistemi ekledikleri için tüm oyunlar yarış içerisinde olmaya başladı bakalım nasıl olacak
yeni oyunu sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım nasıl olacak yeni temalarıyla yeni şaşırtıcı içerikleriyle umarım hakkında hayırlısı olur
hayır ben başkanlık oyunu hakkında konuşuyorum futbolu demiyorum4-4-2 olacak kanatları çok açıkta oynatmıcaksın agrasif ve ofansif olacaksın
www.instagram.com
Daha gitmedik burdayız
Takım devamlı aktif olması gerekiyor. Ben 4-3-2-1 , saldırma modu tercih ediyorum. Yoksa yerler adamıyeni oyun nasıl olacak herkes merak içerisinde birde bunun üstüne şimdi başka oyunlarda bunun tarzında oyunlarda yakında çıkış yapacağı için siyaset tarzı birde üstüne farklı türden artık normal ticaret oyunları içerisinde de oyun yapımcıları siyaset sistemi başkanlık sistemi ekledikleri için tüm oyunlar yarış içerisinde olmaya başladı bakalım nasıl olacak
yeni oyunu sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım nasıl olacak yeni temalarıyla yeni şaşırtıcı içerikleriyle umarım hakkında hayırlısı olur
bu oyunun isminin değişmesini diyorum futbol oyununu demiyorum başkanlık oyununu diyorumTakım devamlı aktif olması gerekiyor. Ben 4-3-2-1 , saldırma modu tercih ediyorum. Yoksa yerler adamı
Futbol başkanda mı çıkmış ?bu oyunun isminin değişmesini diyorum futbol oyununu demiyorum başkanlık oyununu diyorum
futbol oyunu demiyorum çıkacak olan siyaset oyununu diyorum bunun ismi değiştirilip yeni bir siyaset oyunu gelecekmiş yaFutbol başkanda mı çıkmış ?
Nasıl yani. Burası zaten siyaset oyunufutbol oyunu demiyorum çıkacak olan siyaset oyununu diyorum bunun ismi değiştirilip yeni bir siyaset oyunu gelecekmiş ya
bu başkan online ismi değiştirilip yeni oyun ismini alacak ya onu diyorum ismi değiştirilip oyun içi tüm herşey tema falanda ve tüm işleyiş içerikleride değiştirilip yeni bir oyun çıkacakmış ya onu diyorumNasıl yani. Burası zaten siyaset oyunu
Ne zaman? Benim neden haberim yok?bu başkan online ismi değiştirilip yeni oyun ismini alacak ya onu diyorum ismi değiştirilip oyun içi tüm herşey tema falanda ve tüm işleyiş içerikleride değiştirilip yeni bir oyun çıkacakmış ya onu diyorum
https://forum.baskanonline.com/threads/efsane-sona-eriyor-son-doenem.14605/ burada bilgilendirme yapıldı ya buna yönelik konuşuyorum işteNe zaman? Benim neden haberim yok?