İyi ki varsınız başkanım.Hayırlı uğurlu olsun başkanım başarılar dilerim
İyi ki varsınız başkanım.Hayırlı uğurlu olsun başkanım başarılar dilerim
Çok teşekkür ediyorum başkanım.Hayırlı olsun baskanım
Sağ olun var olun Kubilay başkanım.Hayırlı uğurlu olsun. Başarılar
Çok teşekkür ediyorum.Hayırlı olsun başkanım
Sayın Başkanım çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.Hayırlı uğurlu olsun. Başarılar
Partimizin kuruluşundaki gayret ve çabana şahidim. Seninle güzel işlere imza atacağız sevgili başkanım. İyi ki bizimlesin.Hep beraber güzel günlere, umutlu günlere ilk adım ile gireceğiz. Menfaatini öne çıkarmayan bu partinin kuruluşunu bütün başkanların sevinci ile kutlarım. Güzel sözlerin ön planda olduğu bu partide, hedeflerini de başarılarını da bu özelliği ile ulaşacaktır. Umudumuz ve temellimiz bu yöndedir. Unutmayın! Mutluluğa, heyecana, adalete ulaşmak için ilk adımı siz atın ve arkadaşlarınızı bu ilk adım'ı atmasından teşvik edici rol oynayın.
Allah senden razı olsun güzel insan. Biriz, beraberiz, kardeşiz...Hayırlı uğurlu olsun başkanım ba
Çok teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun...Hayırlı Uğurlu Olsun Başkanım Başarılar
Çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel yarınlara inşallah...hayırlı uğurlu olsun başkanım
Değerli başkanım mesajınız beni o kadar mutlu etti ki! İyi ki varsınız.Hayırlı Uğurlu olsun Alparslan Başkanım Daima beraberiz
Sizde iyiki varsınızDeğerli başkanım mesajınız beni o kadar mutlu etti ki! İyi ki varsınız.
Sevgili kardeşimmm, değerli başkanımmm... İyi ki varsın.Hayırlı uğurlu olsun bol şans diliyorum