Başkan Online'de Bir İlk; "İLK ADIM MECLİSE" Mitingi! (1 Kişi İçeride)

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş

İlk Adım Partisi, Başkan Online'ye ilkleri yaşatmaya devam ediyor! Dün seçim startını vermiştik, bugün ise ilk açık hava toplantımızı büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştiriyoruz. Oyunu ciddiye alıyoruz, büyük emek ve çaba harcıyoruz, Başkan Online'nin hak ettiği yere "ZİRVEYE" taşınması için mücadele ediyoruz. 15 Mayıs seçimlerine titizlikle hazırlanıyoruz. Güçlü bir oy oranıyla mecliste güçlü bir şekilde temsil edileceğimize yürekten inanıyoruz.

Siyasi görüşünüz ne olursa olsun; BU SEÇİMLERDE TERCİHİN İLK ADIM OLSUN!

Ayberk Köksalan

Hürriyet ve İstiklâl Partisi Genel Başkanı
Vatandaş
Başarılar dilerim çok güzel bir çalışma olmuş elinize emeğinize sağlık 🙏

ONUR DEMİRHAN

İLK ADIM PARTİSİ
Vatandaş
Çok güzel çok müthiş bir çalışma olmuş yönetim kadromuza çok teşekkür ederim. Yolumuz açıktır bundan sonra inşallah.

Ciddiyet ve kararlılık istiyorsan Hedef İLK ADIM

K

Kubilay*

Ziyaretçi
Başarılar dilerim çok güzel bir çalışma olmuş elinize emeğinize sağlık 🙏

özbas

Üye
Vatandaş

İlk Adım Partisi, Başkan Online'ye ilkleri yaşatmaya devam ediyor! Dün seçim startını vermiştik, bugün ise ilk açık hava toplantımızı büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştiriyoruz. Oyunu ciddiye alıyoruz, büyük emek ve çaba harcıyoruz, Başkan Online'nin hak ettiği yere "ZİRVEYE" taşınması için mücadele ediyoruz. 15 Mayıs seçimlerine titizlikle hazırlanıyoruz. Güçlü bir oy oranıyla mecliste güçlü bir şekilde temsil edileceğimize yürekten inanıyoruz.

Maşallah maşallah...

A

AOG HayataFransızAdam

Ziyaretçi
Oyuna renk katıyorsunuz diğer partilerde örnek alıp iştirak ederse tadından yenmez bir oyun olur cabalamaktan vaz geçmeyin 🌹

K

Kaan Torun

Ziyaretçi

Süpersiniz başkanım, Başarılarınızın devamını dilerim. İlk Adım meclise!
Kaan Torun

S

Samed Sağlam

Ziyaretçi
Sayın başkanım sizin yaptığınız doğrumu sizce hangi partiden ittifaktan olursan ol bize oy ver demek ne kadar doğru burada herkesin yeri belli yurdu belli burada bı halk yok herkesin bı partisi var ve siz parti üyelerimizden oy istiyorsunuz daha bı kaç hafta önce başka bir başkanımız başka partilerden oy istedi diye burada linclediler birçok tartışma oldu şimdi sizin bu yaptığınız ne kadar doğru ?

Sercan Kankılıç

17, 18. DÖNEM ADALET BAKANI
Vatandaş

Helal olsun başkanım

O

orh@n

Ziyaretçi
Eline emeğine sağlık reisim güzel bir çalışma olmuş başarılar dilerim 🌹🙏