K
Kaan Torun
Ziyaretçi
Yanınızdayız Başkanım.Saygısızlığı kimin yaptığını yazıları tarafsız bir şekilde okuyan herkes çok iyi anlayacaktır. "benim düşünceme kulak asmazsan milletvekillerine yazacağım" düşüncesi benim söylediklerimle uzaktan yakından bir alakası olmayan, aksine bilinç altınızdakini dışa vuran bir yaklaşım olmuş. Benim karşıma dikileceğinizi söylüyorsunuz. Asıl meydan okuyan sizsiniz. Kabadayılık yapacaksanız mahalle kahvenizde yapın. Benim üslubumu eleştiriyorsunuz, önce kendinize bakın. Başkan Online gibi bir platformda Oyun Başkanlığı yapmış birine bu üslup hiç yakışmıyor. Ben siyasi nezakti iyi bilen bir kardeşinizim. Bana sakın ders vermeye kalkmayın. Konuyu farklı yerlere çekmeye, algı yaratmaya, benim söylemlerim üzerinden taraftar devşirmeye kalkmayın. Hele hele "önünü keserim, karşına dikilirim, dur derim" gibi cümleler kurma talihsizliğine sakın düşmeyin. Ben gayet temiz bir niyetle oyunun gelişimi adına hazırladığımız yasa tasarımızı ittifak ayırmadan herkese ilettim. Bu siyasi nezaketin bir gereğidir. Keşke elinizi taşın altına koysaydınız da size ilettiğim yasa tasarısı hakkında kıymetli fikirlerinizi benimle paylaşsaydınız.