Değerli başkanlarım herkese mutlu pazarlar diliyoruz. Yaklaşan milletvekilli seçimleri öncesinde İlk Adım Partisi'nin plan, proje ve vaatlerini sizlerle paylaşmak üzere huzurlarınızdayız. Her şeyden önce "İLK ADIM MECLİSE Açık Hava Toplantısı" başlıklı mitingimize göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve destek için şahsım ve İlk Adım Partisi adına teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz.
Biz, İlk Adım Partisi olarak milletvekilliği seçimlerini diğer bütün seçimlerin üstünde görüyoruz. Oyunun gelişimi için milletvekillerimizin hazırlamış oldukları yasa tasarılarının kabul görülmesi sonucunda oyuna farklı bir misyon yüklendiğini savunuyoruz.
Bu sebeple projeler geliştirerek İlk Adım Partisi'nin mecliste güçlü bir şekilde temsil edilmesi durumunda Başkan Online'de neleri değiştirmek, neleri geliştirmek istediğimizi değerli kullanıcılarımızla paylaşıyoruz.
Bugün sizlere İlk Adım Partisi'nin Şehir Başkanları Politikasını anlatacağız.
Bizim hayal ettiğimiz şehir başkanlığı makamında yok yok! Yolları yenileyen, kentsel dönüşüm projeleriyle şehirleri sıfırdan imar, inşa ve ihya eden, şehirlerine özel futbol takımı kuran, şehirlerine yeni sosyal alanlar kazandıran, vatandaşlarına ulaşım desteği sunan bir şehir başkanlığı...
Şehir başkanının illerinde para ya da yeşil taş karşılığında sosyal tesisler açtığı, (spor salonu, çay bahçesi, kültür merkezi vb.) ve bu bu işletmelerin açılmasıyla birlikte şehir başkanlarının hesaplarına belirli saatlerde vergi puanlarının ekleneceği yeni bir sistem hayal ediyoruz. Buna ilave olarak oyuncularımızın bulunduğu illerde şayet şehir başkanı tarafından inşa edilen bir tesis var ise o tesislerden para karşılığı hizmet almaları ve bu hizmetle birlikte vergi puanlarına ilave puanlar eklenmesi hayalini kuruyoruz. Tüm üyelerimiz nasıl hamallık, seyyar satıcılık, pazarlamacılık, hayvancılık, kuryecilik yapıyorlarsa; geliştirilecek yazılım ve kodlama ile şehir başkanlarımıza tahsis edilecek bölümde yukarıda saydığımız faaliyetler de yapılabilecek. Bu hizmetleri yapan şehir başkanlarının hesaplarına belirlenen ölçüde vergi puanı eklenecek, (bunu bir seçim yatırımı gibi düşünebilirsiniz, şehir başkanı iline ne kadar çok hizmet ederse bir sonraki döneme kadar biriktireceği vergi puanı da o kadar artacak ve ileriki dönemlerde de görevinin başında kalabilecektir. Bu durum şehir başkanı olmayan ama olmak isteyen kullanıcılarımızı ürkütmesin, şehir başkanlarının yukarıda saydığımız yatırımları yapmaları için onlardan istenecek ücret herkesin kolaylıkla karşılayabileceği bir ücret olmayacaktır. Böylelikle şehir başkanı olan ile olmayan arasındaki rekabet ilkeli ve dengeli bir şekilde yaşanacaktır.)
Konuyla alakalı yasa tasarısı çalışmalarımız İlk Adım Partisi milletvekillerimiz tarafından hazırlanıyor! 15 Mayıs Milletvekilliği seçimlerinde kıymetli oylarınızla İLK ADIM PARTİSİ'ne destek verin, mecliste çoğunluğu sağlayalım ve oyunun gelişimi için gerekli yasa tasarılarını birer birer yürürlüğe sokalım.
"Bu nasıl olacak, olmaz böyle şey, hiç olur mu canım ne alakası var, bunları yapmaya sizin gücünüz yetmez." diyen sevgili başkanlarımız elbette ki olacaktır. Kısmen haklılık payları da vardır. Bizler oyun içerisindeki hayal ve hedeflerimizi değerli kullanıcılarımızla paylaşıyoruz. Olması durumunda oyuna renk katacağına inandığımız yenilikleri gözler önüne seriyoruz.
Hepinize saygı ve sevgilerimizi sunuyor, iyi oyunlar diliyoruz.