İlk Adım Partisi olarak 15 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan 16. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için var gücümüzle çalışıyoruz.
Bir yandan forum sitesi üzerinden propaganda ve tanıtım faaliyetlerimizi gerçekleştirirken diğer yandan oyun içerisinde partimizi gururla ve onurla temsil ediyoruz. Siyaset sahnesine çıktığımız günden bugüne özellikle forum sitesinde paylaşılan konularda görsel tasarım kullanımının yaygınlaşmasını da büyük bir keyifle takip ediyor, bahse konu olan tasarımların hazırlanmasında emek harcayan arkadaşlarımıza takdir ve teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bu duruma vesile olarak elbette ki İlk Adım Partisi'ni görüyor ve söz konusu durumun artarak devamını bekliyoruz.
Paylaşımlarımızdan, tasarımlarımızdan ısrarla rahatsız olan arkadaşlarımızın bu tavırlarını da "başımıza icat çıkartmayın." diyen dayılara benzetiyoruz. Onların zihinlerinde hırs, rekabet, savaş, intikam gibi kavramların olduğunu çok iyi biliyoruz. Forum sitesi üzerinden yapılan görsel tasarımların artarak yaygınlaşmasıyla bu alanda bizlerle rekabet halinde olamayacaklarını düşünerek rahatlarının kaçacağını, düzenlerinin bozulacağını zannediyorlar. Aksine biz yapılan her tasarımı kimin yaptığına bakmadan başarılı buluyor, oyunun renklenmesi adına atılmış kıymetli bir adım olarak görüyoruz.
- Yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde birlik ve beraberlikten yana saf tutuyoruz.
- Kimseyi ötekileştirmiyor, dışlamıyor, aksine herkesi kucaklıyoruz.
- Oyun ve forum sitesinde hiçbir sataşma ve tartışma ortamına girmiyor, düşmemizi, hata yapmamızı bekleyenlere fırsat vermiyoruz.
- İlk Adım Partisi'nin güçlü bir şekilde temsil edildiği meclisin etkin ve verimli bir şekilde çalışacağını söylüyoruz.
- Seçime girme yeterliliğine sahip olamamış ama ayakta kalmak için var güçleriyle kıymetli mücadelelerini sürdürmeye gayret gösteren kullanıcılarımızın meclisteki gür sesi olmayı arzuluyoruz.
- Hazırlayacağımız yasa tasarılarıyla Başkan Online'nin gücüne güç katmak istiyoruz.
- Belirli bir zümrenin söz sahibi olduğu, karar aldığı ve aldıkları kararı dayattıkları bir düzeni şiddetle reddediyor, Başkan Online platformunu şereflendiren her bir kullanıcımızın sözünün dinlendiği, onayının alındığı, bir sistemi inşa etmeyi vadediyoruz.
Biz işimizi ciddiyetle yapıyoruz. Mahalle ağzıyla kabadayılık yapmak bize yakışmaz, arkadan iş çevirmek bize gelmez. Küçük hesaplar peşinde koşmak bizim kitabımızda yazmaz. Bizi bilen bilir, bilmeyen kendi gibi bilir.
Yazımızın başlığında da belirttiğimiz gibi; Hazırız, İnanıyoruz, Başaracağız!