İlk Adım Partisi Başkanlık Divanı 16 Mayıs'a Hazır! (1 Kişi İçeride)

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş

yönetim.jpg

16 Mayıs Milletvekilliği seçimleri öncesinde İlk Adım Partisi'nin birbirinden özel yöneticilerini, Başkan Online'nin alnı ak, başı dik, lekesiz ve şaibesiz isimlerini sizlerle paylaşacak olmanın büyük bir mutluluğu ve heyecanı içerisindeyim. Yapmış olduğumuz görsel tasarımların, reklam filmlerimizin ve daha birçok projenin mimarı olan, kıymetli fikirleriyle bizlere yön veren, yol arkadaşlığı yapan değerli abilerimi, kardeşlerimi ve başkanlarımı takdim etmek istiyorum;

Genel Başkan: Alparslan
Genel Başkan Yardımcısı: Ferhat43
Parti Genel Sekreteri: azad yaşar
Parti Sözcüsü: fmdiscioglu
Meclis Grup Başkanı/Başkanvekili: aakgun
Kadın Politikaları Başkanı: Kardelen Kurt
Gençlik Politikaları Başkanı:
Altanuenal66
Tanıtım ve Medya Başkanı: ahmetsysr
Ekonomik İşler Başkanı:
Ümit Gürkan Aydın
Hukuk İşleri Başkanı: Kobra Sercan
Eğitim İşleri Başkanı: MUZAFFER ARSLAN
Seçim İşleri Başkanı: CClown
Ar-Ge Başkanı: onurdmrh44
Discord İletişim Sorumlusu: özbas

Bu bir bayrak yarışıdır. Siyaset ise bir ekip işidir. Bizim yol arkadaşlarımızın hepsi özel ve önemli insanlardır. 16 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan milletvekilliği seçimlerine bu kadro ile hazırlanıyoruz, ilkleri bu kadro ile başarıyoruz, engelleri bu kadro ile aşıyoruz. Gerçekleştirilecek seçimlerde çok güzel bir sonuçla sandıktan zaferle çıkacağımızı, mecliste güçlü bir İLK ADIM PARTİSİ grubunun oluşacağını ümit ediyor, seçimlerin şimdiden hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.​

ONUR DEMİRHAN

İLK ADIM PARTİSİ
Vatandaş
İLK ADIM PARTİSİ olarak başkanlarımızı her konuda düşünüp her türlü fikirlerine değer veren bir partiyiz çok şükür. Beraberlik ve ilkeli siyaset istiyorsan Hedef İLK ADIM

Sercan Kankılıç

17, 18. DÖNEM ADALET BAKANI
Vatandaş

Ekli dosyayı görüntüle 9117

16 Mayıs Milletvekilliği seçimleri öncesinde İlk Adım Partisi'nin birbirinden özel yöneticilerini, Başkan Online'nin alnı ak, başı dik, lekesiz ve şaibesiz isimlerini sizlerle paylaşacak olmanın büyük bir mutluluğu ve heyecanı içerisindeyim. Yapmış olduğumuz görsel tasarımların, reklam filmlerimizin ve daha birçok projenin mimarı olan, kıymetli fikirleriyle bizlere yön veren, yol arkadaşlığı yapan değerli abilerimi, kardeşlerimi ve başkanlarımı takdim etmek istiyorum;

Genel Başkan: Alparslan
Genel Başkan Yardımcısı: Ferhat43
Parti Genel Sekreteri: azad yaşar
Parti Sözcüsü: fmdiscioglu
Meclis Grup Başkanı/Başkanvekili: aakgun
Kadın Politikaları Başkanı: Kardelen Kurt
Gençlik Politikaları Başkanı: Altanuenal66
Tanıtım ve Medya Başkanı: ahmetsysr
Ekonomik İşler Başkanı: Ümit Gürkan Aydın
Hukuk İşleri Başkanı: Kobra Sercan
Eğitim İşleri Başkanı: MUZAFFER ARSLAN
Seçim İşleri Başkanı: CClown
Ar-Ge Başkanı: onurdmrh44
Discord İletişim Sorumlusu: özbas

Bu bir bayrak yarışıdır. Siyaset ise bir ekip işidir. Bizim yol arkadaşlarımızın hepsi özel ve önemli insanlardır. 16 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan milletvekilliği seçimlerine bu kadro ile hazırlanıyoruz, ilkleri bu kadro ile başarıyoruz, engelleri bu kadro ile aşıyoruz. Gerçekleştirilecek seçimlerde çok güzel bir sonuçla sandıktan zaferle çıkacağımızı, mecliste güçlü bir İLK ADIM PARTİSİ grubunun oluşacağını ümit ediyor, seçimlerin şimdiden hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.​
Biz yola makam sevdasıyla değil hizmet aşkı ile çıktık ve İLK ADIMI atıyoruz 🚶