Şehir Başkan Yardımcılığı'nı Getirelim! Boşalan Koltuğa Şehrin 2. Kullanıcısı Otursun! (1 Kişi İçeride)

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş

V2.png

Değerli Başkan Online kullanıcıları, ittifakı ve siyasi koordinatları fark etmeksizin "Başkan Online için bir fikrim var!" diyen birbirinden kıymetli arkadaşlarımız;

İlk Adım Partisi siyaset üssü bir anlayışla yasa tasarıları hazırlamaya, gerek oyun yönetiminden gerekse çeşitli siyasi parti ve kullanıcılardan tebrik, takdir ve teşekkür toplamaya devam ediyor! Bu itibarla hazırlamış olduğumuz bir diğer yasa tasarımızı sizlerin ilgi ve beğenilerinize sunuyoruz;

Malumunuz olduğu üzere bir şehir başkanı herhangi bir sebepten dolayı oyuna girmemesi durumunda görevinden alınıyor ve yerine getirilecek isim Oyun Başkanı tarafından belirleniyor.

İlk Adım Partisi olarak bizim samimi istek ve temennimizi ise şudur; Bir aylık süre zarfı içerisinde ilinde birinci olmak için insanüstü bir gayretle mücadele eden ama yarışı kendi şehrinde ikinci olarak bitiren kullanıcıların oyuna karşı olan heves ve isteklerini heba etmeyelim. Liyakati esas alan, tarafsız ve adil bir atama sistemini gelin hep birlikte hayata geçirelim. "Bir ilde bir şehir başkanlığı koltuğu boşalıyorsa o koltuğun hakkı o ildeki ikinci sıradaki kullanıcıdır" ilkesi etrafında birleşelim. Bu sistemi de oyun içerisinde "Şehir Başkan Yardımcılığı" makamıyla yasal bir zemine oturtalım. İlde en yüksek ikinci puana sahip olan kullanıcıya "Şehir Başkan Yardımcısı" görevini verelim, olur da mevcut şehir başkanı herhangi bir sebepten dolayı görevinden ayrılmak durumunda kalırsa o koltuğa gerçekten o koltuğu hak eden birini yani o şehrin en yüksek puanlı ikinci kullanıcısını getirelim.

Lütfen kimse bizi yanlış anlamasın, bizim derdimiz oyunun sürdürülebilirliğini sağlamak, bizim derdimiz oyun için emek veren kullanıcıları gönülleyerek oyunda kalmalarına vesile olmak. Partiler üssü bir anlayışla hareket ediyoruz, kendimizi değil oyunun geleceğini düşünüyoruz, herkesten aynı hassasiyet ve tavrı bekliyoruz.

Alparslan
İlk Adım Partisi Genel Başkanı
Kütahya Şehir Başkanı

Alparslan

Vatandaş
*Huzurlarınızda yasa tasarımızın hazırlanarak meclis gündemine sunulmasına emek ve katkıları bulunan Özbaş • Cclown • Kardelen Kurt • Joker Happy 07 • Özge Demirhan milletvekillerimize teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.

Alparslan

Vatandaş
Düşünce güzel ama oyun başkanının neredeyse tek işlevi şehir başkanı ataması olduğundan böyle bir uygulama oyun başkanını tamamen pasif duruma düşürecektir bence.
Tabi bu benim şahsi fikrim 😊
O zaman vakit kaybetmeden Oyun Başkanı'nın görev ve sorumluluklarını iyileştirmeye yönelik bir yasa tasarısı çalışması için kolları sıvayalım değerli başkanım. İlgi ve desteğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Başkan Online'nin gelişimi için hep birlikte mücadeleye devam... :)

Meteturan

Trabzonspor
Vatandaş
Çok mantıklı bir öneri olmuş. Ama ek olarak oyun başkanının görevleri artırılması da göz ardı edilmemeli.