Başkan Online'nin birbirinden kıymetli kullanıcıları, ittifakı ve dünya görüşü fark etmeksizin Başkan Online'nin gelişimi için mücadele eden değerli arkadaşlarımız;
Hepinizin malumu olduğu üzere İlk Adım Partisi olarak meclis gündemine sunduğumuz "Parti Kasasından Gönderilen Günlük 10M Transfer Limitinin Arttırılması" konu başlıklı yasa tasarımız 68 EVET, 6 HAYIR oyu ile mecliste yasalaşarak yürürlüğe girmişti. Yasa tasarımız ittifaklar ve siyaset üssü bir anlayışla siz değerli kullanıcılarımız tarafından kabul görülerek desteklendi ve sonraki süreçte oyun yönetimimizin takdirleriyle geliştirilen yeni güncellemede parti kasalarına ayrı bir parantez açılarak partilerin medya-basın alanında yapacakları harcamaların parti kasası üzerinden de yapılabileceği oyuncular ile paylaşıldı. Bu gelişmeler karşısında parti kasalarına bir oyuncunun bir aylık süre içerisinde 100M bağışlayabiliyor olması yeni bir limit arttırımı ihtiyacını da beraberinde getirdi.
İlk Adım Partisi milletvekillerimiz tarafından hazırlanan yeni yasa tasarısı ile 100M tutarındaki bağış üst limitinin 200M seviyesine çıkartılmasını, böylelikle parti medya-basın harcamalarında parti kasalarının daha etkin ve verimli bir şekilde kullanılacağını düşünüyoruz.
Oyun yönetimimizin yasa tasarımızı onaylamasıyla birlikte ikinci adım olarak ittifaklar ve siyasi partiler üssü bir anlayışla el birliğiyle yasa tasarımıza sahip çıkalım, parti kasalarımızın etkin ve verimli bir şekilde kullanılması yönünde atılan hayırlı adımlara bir yenisini daha ekleyelim.
Huzurlarınızda yasa tasarımızın hazırlanarak meclis gündemine sunulmasına emek ve katkıları bulunan Özbaş • Cclown • Kardelen Kurt • Joker Happy 07 • Özge Demirhan milletvekillerimize teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.
Alparslan
İlk Adım Partisi Kurucu Genel Başkanı
Kütahya Şehir Başkanı