İ
İSMAİL.GÜNEŞ
Ziyaretçi
Haber verirsinDarbenin hemen ardından sonraki mecliste yer alacağım. Yargılamanız için elimden geleni yapacağım. Meclis sizinle çok eğlenecek. Gözü kara aslanlar sizi.
Haber verirsinDarbenin hemen ardından sonraki mecliste yer alacağım. Yargılamanız için elimden geleni yapacağım. Meclis sizinle çok eğlenecek. Gözü kara aslanlar sizi.
Evet senin inanıp başkalarına söylediğin gibi kskskskE nabza göre şerbet bak sen inanmışsın dediklerime kendini çok kurnaz zannediyorsun da ahh ahh![]()
Darbeye karşı kendi fikrimi belirttim hemen siz atladınız insanların fikrine görüşüne de saygınız yoksa ben ne yapabilirimA
Aaa senin bilmediğin konu mu olur reyhan her konuya atliyorsun hayret şaşırdım![]()
Tabi tabi burak atak şahittirEvet senin inanıp başkalarına söylediğin gibi ksksksk
Yargılandıktan sonra alacağın cezayı hafifletmek için sessize çağırma bir ton adamı yeterince eğlenmiş olacak çünkü meclis.Birisi size anlatmalı bu kafalardan çıkın ama isterseniz sesli yaparız ben detaylıca anlatırım yorma kendini
Yargılandıktan sonra alacağın cezayı hafifletmek için sessize çağırma bir ton adamı yeterince eğlenmiş olacak çünkü meclis.
Yargılanmak ve alacağı ceza mı hmmmYargılandıktan sonra alacağın cezayı hafifletmek için sessize çağırma bir ton adamı yeterince eğlenmiş olacak çünkü meclis.
Abinle konuşuyorum araya girmeÖğretiriz
Ooo gelmiş işte nerdesin senİşte böyle gösterin kendinizi ve renginizi. Sakladığınız karakter özellikleri de gösterin. Tekrar ve tekrar söyleyeceğim savunma yapın yapın
Buna o zaman bakacağız canım benimYargılandıktan sonra alacağın cezayı hafifletmek için sessize çağırma bir ton adamı yeterince eğlenmiş olacak çünkü meclis.
Yoo benle konuşuyonAbinle konuşuyorum araya girme
Evet emrullah neler denildi bana neler anlatıldı sen anladınSana karşı bu kadarını kullanıyorum mustafacım yetiyor senin için![]()
İşte dediğim bu zaten haberin yok hiç bir şeyden yaz yazarsın kavga et edersin yönetiliyorsun dediğin gibiTüh ya Beşir benim bundan haberim yok napacagız olmadı böyle
Bakalım Burak Bey. çark bize döner illaki hayat bu.Buna o zaman bakacağız canım benim![]()
Sen önce yazılanı okumayı ve anlamayı öğren. Sonra başkalarına birşey öğretmeye kalk.Öğretiriz
Hayırlısı be gülüm nasipse olurBakalım Burak Bey. çark bize döner illaki hayat bu.