Evet bence artık asıl konuya dönelim.Destek mi ahahahah dünden beri yeterince konuştuk mustafa yeter sıkıldım ama aaa
Evet bence artık asıl konuya dönelim.Destek mi ahahahah dünden beri yeterince konuştuk mustafa yeter sıkıldım ama aaa
Mustafa mustafa sana kaçtır. Söylüyorum izin vermedikce konuşma abicimBir kere tek yaz destek almadan![]()
Dönelim özbas seni mi kirıcam dinliyorum seni kardeşim benimEvet bence artık asıl konuya dönelim.
Haha komiksin çocukTek bişey diycem. Kullanıcı adımın altında ki yazıyı oku ve köşeye çekilip kudurmaya devam et.
AğlamaaaaBenim muhatabım sensin, ne dediğini bilmeyen bir çocuk değil
JdjdjdjdjdjdTek bişey diycem. Kullanıcı adımın altında ki yazıyı oku ve köşeye çekilip kudurmaya devam et.
Ağla emrullahDestek mi ahahahah dünden beri yeterince konuştuk mustafa yeter sıkıldım ama aaa
Aaa çok ayıp çokHaha komiksin çocukAbilerinin her istediğini yapan insanlara emzik verirler o misal senin ki
![]()
Ağlayan sensin dünden beri hayatım öpüyorum seniAğla emrullah![]()
Aslan yeğenim burakMustafa mustafa sana kaçtır. Söylüyorum izin vermedikce konuşma abicim
Şimdi bayan var karşımda bir şey demeyecem çocuk dediğin kişi EKG07 partisini her seçime sokmuş hiç bir seçimden kaçmamış başarı elde etmiştir şimdi Kösene lütfen onun seviyesine gelince muhattap alırız belki iyi oyunlarBenim muhatabım sensin, ne dediğini bilmeyen bir çocuk de
Evet evet katılıyorum sana hsjdjdjdj jdjdjdjAğlayan sensin dünden beri hayatım öpüyorum seni![]()
Pamuk şekerimAslan yeğenim burak![]()
Çocuk olduğunu bir kere daha kanıtladığın için teşekkürler seninle daha fazla muhatap olmak istemiyorum kendi sağlığım için.Ağlamaaaa
Biz yapılan gerçek ayıpları çok gördük Emrullah bey. Bakın bey diyorum çünkü sizi tanımıyorum. Tanıdıklarım çok, bildiklerimde çok .Aaa çok ayıp çok
Tamam senden sıkıldım mustafa yeter artık üfffEvet evet katılıyorum sana hsjdjdjdj jdjdjdj![]()
Aha hemen suyunu kapmışYönetmek ve yönetilmek bır kenara. Sizin geleneklerimize neler olduğunu da çok iyi biliyoruz Beşir Bey. Nasıl emir erleriniz istediğiniz gibi çalışıyor mu ?