E
E F E C A N
Ziyaretçi
kendi fikrin ?Darbeye karşı kendi fikrimi belirttim hemen siz atladınız insanların fikrine görüşüne de saygınız yoksa ben ne yapabilirim
kendi fikrin ?Darbeye karşı kendi fikrimi belirttim hemen siz atladınız insanların fikrine görüşüne de saygınız yoksa ben ne yapabilirim
Senin gibi bir çocuktan da böyle bir cümle beklenirdi zaten. Emir zeka yaşın yerlerde bunda ortamın etkeni olabilir kendine yazık etmişsinYoo benle konuşuyon
Hazmedemeyenlere fazladan verir misin pekiHerkese benden bi maden suyu
kendi fikrin ?![]()
EmirSenin gibi bir çocuktan da böyle bir cümle beklenirdi zaten. Emir zeka yaşın yerlerde bunda ortamın etkeni olabilir kendine yazık etmişsin
Senin gibi bir çocuktan da böyle bir cümle beklenirdi zaten. Emir zeka yaşın yerlerde bunda ortamın etkeni olabilir kendine yazık etmişsin
Yönetilmek sizin geleneklerinizde var şahit oldum kaç defa
![]()
Atak mustafa denlinin bu halleri için ne düşünüyorsunanladım tamam
Anlamada sıkıntı var belli üstte de yazdım sözümüz bir diyeAbinle konuşuyorum araya girme
Kurt başkanım ben çay rica edebilirmiyimHazmedemeyenlere fazladan verir misin peki![]()
Nasip sizi bulur meram etmeyin. İşi kötü amacı kötü olan adamların işi hep rast gider.Hayırlısı be gülüm nasipse olur
Sana benden sadece Türk kahvesi canımKurt başkanım ben çay rica edebilirmiyim
Kime niyet kime kısmetBakalım Burak Bey. çark bize döner illaki hayat bu
Benim muhatabım sensin, ne dediğini bilmeyen bir çocuk değilAnlamada sıkıntı var belli üstte de yazdım sözümüz bir diye
Bir kere tek yaz destek almadanAtak mustafa denlinin bu halleri için ne düşünüyorsun![]()
Teşekkür ederim başkanımS
Sana benden sadece Türk kahvesi canım![]()
Yönetmek ve yönetilmek bır kenara. Sizin geleneklerimize neler olduğunu da çok iyi biliyoruz Beşir Bey. Nasıl emir erleriniz istediğiniz gibi çalışıyor mu ?Yönetilmek sizin geleneklerinizde var şahit oldum kaç defa![]()
Destek mi ahahahah dünden beri yeterince konuştuk mustafa yeter sıkıldım ama aaaBir kere tek yaz destek almadan![]()
Tek bişey diycem. Kullanıcı adımın altında ki yazıyı oku ve köşeye çekilip kudurmaya devam et.Sen önce yazılanı okumayı ve anlamayı öğren. Sonra başkalarına birşey öğretmeye kalk.
Emir eri![]()