Haha bir kere başkanlık istedim mi sizdenBaşkanlık istemiştin değil mi vermemiştim![]()

Haha bir kere başkanlık istedim mi sizdenBaşkanlık istemiştin değil mi vermemiştim![]()
Kendini kullandırmasın samimi olmadığım kişideBu arada samimi olmadığın kişileri birdaha arayıp arabana hediye yedek parça isteme mustafaahh ahh mustafa
Herseyini ilki sizsiniz, bizim cesaret gosteremedimiz darbe gibi cesarette de bir ilk olun ve savunma yapın.Mustafa denli üzgün darbeyi o yapmak istiyordu onuda yapamadıbir başarısızlık dahaaaaa
Başkanım bunlara birşey demeHerseyini ilki sizsiniz, bizim cesaret gosteremedimiz darbe gibi cesarette de bir ilk olun ve savunma yapın.
Emire Parti'yi devret yazan başka sercandi ah ah işlemiş içine .neyse zamanında Türkiye gençlik vardı Parti'ye girene Beşir07 düşmanlığı öğretirlerdi şimdi de burda görüyorum. Sonra gelip biz değil parti başkanı düşmandi demişlerdi yakında aynisi olcakHaha bir kere başkanlık istedim mi sizdenYalan konuştuğunuzu bilmiyordum. Ogrenmis olduk. Bakın ben nasıl saygıyla ve doğruları konuşuyorum. Sizden de aynısını beklerdim doğrusu. Neyse bundan sonra ki mesajlarınıza cevap vermeyeceğim. Yalanda karışmaya başlamış cümlelerinize
![]()
Biz mazlum nerdeyse oradayız. Oyun yonetimi de bu gereksiz darbe içinde bir önlem alır kesinlikle.Başkanım bunlara birşey deme
Güçlü nerdeyse orda dururlar![]()
Dayı sen ne olmasını istiyorsunHerseyini ilki sizsiniz, bizim cesaret gosteremedimiz darbe gibi cesarette de bir ilk olun ve savunma yapın.
Güçlü biziz denli kardeş güçlü bizizBaşkanım bunlara birşey deme
Güçlü nerdeyse orda dururlar![]()
Beşir07 geçmiş konuları konuşulacaksa bende konuşurum sonra küfürlerini görmek zorunda kalırım.Seninle ikili konuşmaya girip seviyene inmek istemiyorum.Emire Parti'yi devret yazan başka sercandi ah ah işlemiş içine .neyse zamanında Türkiye gençlik vardı Parti'ye girene Beşir07 düşmanlığı öğretirlerdi şimdi de burda görüyorum. Sonra gelip biz değil parti başkanı düşmandi demişlerdi yakında aynisi olcak
Ben hiçbir zaman güçün yanında olmadımGüçlü biziz denli kardeş güçlü bizizolduğun yeri kurutuyorsun
![]()
2 mi ?Beşir07 geçmiş konuları konuşulacaksa bende konuşurum sonra küfürlerini görmek zorunda kalırım.Seninle ikili konuşmaya girip seviyene inmek istemiyorum.
O yüzden bence Başkan Online’nın ikinci darbesi hakkında konuşalım hepimiz için daha sağlıklı olur![]()
Doğru söylemekten kaçınmam. Sizde bunun için savunma yapmanız için davet ediyorum. Darbe oyunda yönetimde fakat siz değil ordu yönetimde. Parti değil ordu hatırlatırım.Dayı sen ne olmasını istiyorsundarbe yapıldı ne savunması kimse güvende değil çok gezme ortalıkta aman aman
![]()
Adamlık konusuna gelince. Seninki tartışılabilir. Bunda haklısın evetKarşımızda bu kadar adamsınız hiç mi egonuz kadar cesaretiniz yok desenize seçim geliyordu darbe yapalım dedik diye.
2.bölgene git bakim hadi sen çabuk görmeyim seniDarbe yapmak yerine ültimatom atmak içinde bu şekilde cevap vermek yerine random atacak kadar işsiz olmasaydınız
Muhattap alınca sen konuş oBeşir07 geçmiş konuları konuşulacaksa bende konuşurum sonra küfürlerini görmek zorunda kalırım.Seninle ikili konuşmaya girip seviyene inmek istemiyorum.
O yüzden bence Başkan Online’nın ikinci darbesi hakkında konuşalım hepimiz için daha sağlıklı olur![]()
Buyrun tartışalım o zaman.Adamlık konusuna gelince. Seninki tartışılabilir. Bunda haklısın evet![]()
Size ne iciriyorlar da bu kafaları yaşıyorsunuzBiz mazlum nerdeyse oradayız. Oyun yonetimi de bu gereksiz darbe içinde bir önlem alır kesinlikle.
Gidin kendi partiniz de tartışın bunuBuyrun tartışalım o zaman.
Burak Atak yargılansın hemen şimdi!Size ne iciriyorlar da bu kafaları yaşıyorsunuz![]()