DARBE GİRİŞİMİ TARTIŞMA ALANI (24 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Darbe esnasında mecliste olsam bile bir etki etmez anlıyorsunuz sanırım değil mi ordu yönetimi aktif örgüsel meclis devre dışı.
Olsan bile ne fayda edebileceksiniz ki? İlk adım sadece konuşur, Kızılelma icraatleriyle sahip çıkar Konu darbe ise darbe yönetmeliğine dair konuşulsun tartışmak yerine

özbas

Üye
Vatandaş
Size haddinden fazla değer verilmiş siz çok simarmissiniz ben onu anladım 7 oyla verdiğimiz bakanlığı darbeyle alıyoruz hade bakalım geldiğiniz yere
Merak etmeyiniz yaptığımız işlerin ve sözlerimizin arkasındayız. Bakanlıklar bir kenara dursun sizinle işbirliği içerisinde seçimlere girmemiz hataymış.

K

KURT 77

Ziyaretçi
Merak etmeyiniz yaptığımız işlerin ve sözlerimizin arkasındayız. Bakanlıklar bir kenara dursun sizinle işbirliği içerisinde seçimlere girmemiz hataymış.
Valla billa bizde keşke almasaymisiz bu nedir böyle ağlama duvarı olduk

özbas

Üye
Vatandaş
Olsan bile ne fayda edebileceksiniz ki? İlk adım sadece konuşur, Kızılelma icraatleriyle sahip çıkar Konu darbe ise darbe yönetmeliğine dair konuşulsun tartışmak yerine
farkında iseniz sayfalar öncesindeki konuyu kapattık hala önceki sayfalardan alıntı yaparak kışkırtmaya amaçlıyorsunuz. haddinizi bilin lütfen.

K

KURT 77

Ziyaretçi
Alparslan başkanın hatrina sabahtan beri alttan alıyorum ama çekilcek cinsten değilsiniz

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Birazdan gerekli itirazlar ilgili birime bildirilecek darbe var olsa bile bildireceğiz.
Darbe konuşmaktan uzak kalmış kendince konu kapatan masum siyasal partinin masum partilisi bir yandan manipüle edip, bir yandan provokasyon yapıp sineye çekmiş gibi şikayet eder bildirim yaparız diyorlar😀😀😀😀 Parti Tüzüğünüz parti Başkanınızın nezdinde değişime uğramamış ama değiştirmeye çalışan bir ozbaş var 😀😀😀

özbas

Üye
Vatandaş
Darbe konuşmaktan uzak kalmış kendince konu kapatan masum siyasal partinin masum partilisi bir yandan manipüle edip, bir yandan provokasyon yapıp sineye çekmiş gibi şikayet eder bildirim yaparız diyorlar😀😀😀😀 Parti Tüzüğünüz parti Başkanınızın nezdinde değişime uğramamış ama değiştirmeye çalışan bir ozbaş var 😀😀😀
Unutmayın tüzüğümüzde makam mevki sevgisi yok.

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Yalnız özbaş efendi de yani konuyu dağıttığımı ifade ediyor kendisi bakan veya vekili olmanın peşinde ben mi dedim yetkiyi alırsam herseyi yapacam diye 😀😀😀😀

özbas

Üye
Vatandaş
Yalnız özbaş efendi de yani konuyu dağıttığımı ifade ediyor kendisi bakan veya vekili olmanın peşinde ben mi dedim yetkiyi alırsam herseyi yapacam diye 😀😀😀😀
Sözde herseyde haklısınız fakat iş yok iş. Azcık geçmişime bakarsanız anlarsınız 1 2 meclis döneminden beri seçilerek meclise girmedim ve bir kere bile neden demedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...