Oyunda aktif olanların kanaati önemli. Darbe olur geçer mühim olan adaletli yönetim
Fazla hakimsiniz sanırım tuzugumuzeTüzüğünüzü baştan yapın Nolur ne olmaz ya partide olur ortalık 56 diyim yani![]()
Evet makamlar iyi olursa tek kişi üzerinden dönüyorUnutmayın tüzüğümüzde makam mevki sevgisi yok.
bizde bunun olmayacağını söylüyoruz.Oyunda aktif olanların kanaati önemli. Darbe olur geçer mühim olan adaletli yönetim
Ordudan mi iyi biliyorsunuz.Evet makamlar iyi olursa tek kişi üzerinden dönüyor
Ben neden mi demişimSözde herseyde haklısınız fakat iş yok iş. Azcık geçmişime bakarsanız anlarsınız 1 2 meclis döneminden beri seçilerek meclise girmedim ve bir kere bile neden demedim.
Evet sanırsam ilk dönemlerde Parti sozcusuydum ve işimi iyi yapıyordum. Bazı nedenlerden ötürü geri çekildim.Ben neden mi demişimbundan benim haberim yok Geçmişimiz Temiz Anlımız açıktır ha ilk adım Partisi gibi de bir o yana bir bu yana ittifak peşinde de değiliz Kızılelmalı olmak kolay değildir her yiğidin harcı da olmamıştır. Tabii Özbaş gibi gördüğünüz üzere makam mevkii aşkı ön planda gözükme isteğimiz de yoktur
Sözde herseyde haklısınız fakat iş yok iş. Azcık geçmişime bakarsanız anlarsınız 1 2 meclis döneminden beri seçilerek meclise girmedim ve bir kere bile neden demedim.
Aaa üzücü olmuş.. Parti yonetiminiz size katma değer sağlamamış profesyonel bir siyasetçi veya siyaset adamı çekilmeden parti propagandası için uğraşır da.. koltuğu nasıl bırakırsınız olmadı bak bu hemde koltuk sevdası olan bir kişideEvet sanırsam ilk dönemlerde Parti sozcusuydum ve işimi iyi yapıyordum. Bazı nedenlerden ötürü geri çekildim.
dedi ve 2 gün sonra yeni ittifak arayışına girdiEvet sanırsam ilk dönemlerde Parti sozcusuydum ve işimi iyi yapıyordum. Bazı nedenlerden ötürü geri çekildim.
Girişimlerde bulunan sonuç: 404 Not Founddedi ve 2 gün sonra yeni ittifak arayışına girdi![]()
bunu parti sekreterligimiz için yapan bir emre mi ?Aaa üzücü olmuş.. Parti yonetiminiz size katma değer sağlamamış profesyonel bir siyasetçi veya siyaset adamı çekilmeden parti propagandası için uğraşır da.. koltuğu nasıl bırakırsınız olmadı bak bu hemde koltuk sevdası olan bir kişide![]()
Parti sekreterliği? Sizin partinizde sadece bir üyeydim partimi kapatıp geldiğimde aksi bir şeyi yoktu zaten ayrılmıştımbunu parti sekreterligimiz için yapan bir emre mi ?
İlk adım sadece konuşmaz, sadece sen boş konuşursun, ikili tartışmaya girmek istemiyoruz zorlama bence, kefilini zor duruma düşürmeOlsan bile ne fayda edebileceksiniz ki? İlk adım sadece konuşur, Kızılelma icraatleriyle sahip çıkar Konu darbe ise darbe yönetmeliğine dair konuşulsun tartışmak yerine
Girişimlerde bulunan sonuç: 404 Not Found![]()
İsparta millet vekili olarak isparta dağ komando okul komutanı ile beraberiz isparta da hersey normalDeğerli Başkan Online oyuncuları,
Her ne kadar tartışma yasak desek de oyunda darbe olması olağanüstü bir durum olup,
Şu an tartışmayın, yapmayın, etmeyin demek tamamen boşa olacaktır.
Bunun için mesajları tek bir konuda toplama kararı uygulanacaktır.
Darbe ile alakalı tüm tartışmalar bu konu üzerinden yürütülecek olup;
Hakaret, küfür içerikli mesajları yollayanlar direkt banlanacaktır.
İyi oyunlar dileriz.
oylemiymis emre haberim yoktuParti sekreterliği? Sizin partinizde sadece bir üyeydim partimi kapatıp geldiğimde aksi bir şeyi yoktu zaten ayrılmıştım
İlk darbe hangisiydi ben kaçırdım yaaBeşir07 geçmiş konuları konuşulacaksa bende konuşurum sonra küfürlerini görmek zorunda kalırım.Seninle ikili konuşmaya girip seviyene inmek istemiyorum.
O yüzden bence Başkan Online’nın ikinci darbesi hakkında konuşalım hepimiz için daha sağlıklı olur![]()
Ha şimdi hatırladımAaa evet evet
1. Darbeyi oyun yönetimi multilere yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam